Annonce
112

Fire indbrud: Tyv stjal stærk medicin

Der blev stjålet stærke piller ved et indbrud i Ringkøbing. Foto. Iris/Scanpix
Både på Holmsland og i Ringkøbing har der være tyveknægte forbi.
Annonce

RINGKØBING/HOLMSLAND: En tyveknægt var tæt på at blive taget på fersk gerning, da han natten til i dag, tirsdag, forsøgte at bryde ind i et fritidshus på Holdvej ved Søndervig. Manden knuste en rude og var i gang med at række ind til vrideren for at åbne vinduet. Men huset var ikke tomt, så tyven blev overrasket af en kvindelig beboer og måtte tage benene på nakken.

Mandag var der også indbrudstyve på spil, denne gang i Ringkøbing. Her lykkedes det en tyv at bryde ind i en privat bolig mellem kl. 7.00 og 12.00 ved at afliste en rude. Der blev stjålet to slags stærkere medicin i form af tabletter og plaster.

Ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing kan medicinen være farlig i ukyndige hænder, og man skal derfor være påpasselig, hvis man eventuelt finder den stjålne medicin efterladt et sted.

På Birkmosevej i Ringkøbing var der også en tyv forbi, men han havde ikke held til at bryde porten op med sit koben.

Forsøget skete i tiden fra søndag middag til mandag ved sekstiden. I løbet af den forgangne uge har en anden tyv dog haft held til at bryde et fritidshus på Skovdalen ved Houvig op ved at knuse en rude. Hele huset, der står til salg, er gennemrodet, og der er stjålet designerstole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce