Annonce
Hvide Sande

Fire gange lokalt guld ved weekendens DM i wakeboard

Viktor Bøndergaard vandt DM i kategorien "Boys". Foto: Morten Stricker

Hvide Sande Kabel Klub kan prale af, at klubben nu har fire danmarksmesterskaber.

Annonce

Hvide Sande: Hvide Sande Kabel Klub holdt i weekenden DM i wakeboard for første gang siden 2006.

Inden mesterskabernes begyndelse var der store forventninger til flere af de lokale wakeboardere, som ved det seneste DM kæmpede med om podiepladserne.

Trods deres unge alder formåede de lokale deltagere at leve op til presset fra klubben og de fremmødte tilskuere.

Hele tre danmarksmestre og flere medaljer stod Hvide Sande Kabel Klub tilbage med, da mesterskabet sluttede lørdag aften.

- Weekendens DM har overgået vores forventninger på alle parametre. Der har ikke været nogen fejl, og alt er kørt efter planen, så vi er ovenud lykkelige, siger en begejstret Allan Bareuther, der er formand for Hvide Sande Kabel Klub.

Stævnet fik ellers en tung start, da regnvejr gjorde det svært for deltagerne at udføre deres tricks efter bedste evne.

Det dårlige vejr gjorde ligeledes, at antallet af tilskuere var lavere end forventet.

- Vi kunne godt have tænkt os, at der havde været flere tilskuere, men over hele weekenden kom der omkring 1000 tilskuere, og det er vi tilfredse med. Der var i hvert fald travlhed i sponsorteltet og i madboden, forklarer formanden.

DM i kabel wakeboard bød på masser af seje stunts på vandet ved Hvide Sande Kabelpark. Deltagere fra hele landet dystede om medaljerne i deres klasser. Foto: John Randeris
Annonce

Ambitioner om mere

De tre danmarksmestre blev Jakob Sally, der vandt DM i kategorierne "Open Men" og "Features only", mens Viktor Bøndergaard vandt kategorien "Boys". Hos "Junior ladies" kunne Josefine Schrøder stille sig øverst på medajleskamlen.

Hvide Sande Kabel Klub stiller sig imidlertid ikke tilfreds med weekendens præstationer.

De fire guldmedaljer øger blot ambitionerne hos den vestjyske wakeboardklub.

- Weekendens flotte præstationer betyder, at vi stiller talstærkt op næste år, når det holdes i København. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og sporten er i rivende udvikling. Så vi forventer, at vi kan gøre os gældende igen næste år, forklarer Allan Bareuther.

Han forklarer samtidig, at Hvide Sande Kabel Klub skal bruge de næste par dage på at evaluere weekendens DM, ligesom de ser frem til at arrangere mesterskabet igen i 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce