Annonce
Ringkøbing

Fint besøg på Fjordgaarden: Skuespillere er begyndt at tjekke ind på hotel

Hvis skuespillerne på tv-serien 'Hvide Sande' får lyst til ro og wellness på Fjordgaarden i Ringkøbing, kommer de sikkert til at hilse på Sussanne Dyrby Højlund, der er chef for hotellets nye, nordiske kurbad. Foto: Søren Palmelund
Som et sponsorat til skabelsen af tv-serien 'Hvide Sande,' der optages på vestkysten, står Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing klar med 10 værelser til kendte skuespillere.
Annonce

Ringkøbing: I skikkelse af fabrikant Otto Frigh har Bjarne Henriksen for vane at tjekke ind på Badehotellet i Nordjylland, men for tiden foretrækker den 61-årige skuespiller Fjordgaarden i Ringkøbing.

Årsagen er den, at Bjarne Henriksen har en rolle i en kommende krimiserie, 'Hvide Sande,' hvor optagelserne netop er gået i gang på vestkysten:

- Jeg har set nogle af skuespillerne. Blandt andre ham, der spiller Frigh i Badehotellet. De begyndte at komme i søndags, siger Brian Madsen, direktør på Fjordgaarden, der i alt råder over 98 værelser.

I Ringkøbing-Skjern Kommunes bestræbelser på at trække den store tv-produktion til Vestjylland har det været nødvendigt med økonomisk opbakning fra det lokale erhvervsliv, og her har hotellet ved fjorden budt sig til med et sponsorat til en værdi af 700.000 kroner.


Jeg ved ikke hvor meget eller hvor lidt, de vil bruge det. Det er meget forskelligt, om de bliver her eller kører hjem.

Brian Madsen, direktør på Fjordgaarden


For det beløb bliver der stillet 10 værelser til rådighed for skuespillere i hele optageperioden, der strækker sig til hen på efteråret.

- Jeg ved ikke hvor meget eller hvor lidt, de vil bruge det. Det er meget forskelligt, om de bliver her eller kører hjem, tilføjer Brian Madsen.

Annonce

På TV 2 til næste år

Direktøren på Fjordgaarden har endnu ikke set de to hovedrolleindehavere, Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen, men som Brian Madsen siger, så er der også nogle, der tjekker ind sent og tjekker ud tidligt.

Udover Bjarne Henriksen tæller de bærende biroller i 'Hvide Sande' navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt og Camilla Bendix.

- Forhåbentlig giver det lidt positiv omtale på sigt, men det er svært at sige, hvad der er i det for os i kroner og ører. Vi valgte nu også at gå med for at være en bærende faktor i, at det blev til noget. Vi gør det mere for området og for kommunen end for Fjordgaarden, siger Brian Madsen om det ambitiøse projekt med skabelsen af krimiserien, der er planlagt til at blive vist på TV 2 i 2021.

Første sæson af 'Hvide Sande' med otte afsnit er også allerede solgt til visning i Norge, Sverige og Finland.

Annonce

Helt nyt kurbad

Hoteldirektøren indgik sponsoraftalen med produktionsselskabet Deluca Film, inden coronakrisen ramte Danmark, men Brian Madsen har på ingen måde fortrudt sit 700.000 kroner dyre tilsagn:

- Det står vi selvfølgelig ved. Vi er kommet i gang igen og har fået alle folk tilbage på job. Og  vi kan da håbe på, at tv-serien på sigt vil drive flere turister i vores retning.

Udover den attraktive beliggenhed frister Fjordgaarden nu også med et splinternyt, nordisk kurbad med en anlægspris på knap 30 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce