Annonce
Videbæk

Finn Campen holder netauktion fra Videbæk

Carsten Engen var kørt til Videbæk fra Aalborg. Han gik rundt og mærkede på varerne for at se, hvad han ville byde på.

Tilbehør. I en lagerhal på Ørnevej står kasser med solbriller, tasker, bælter, slips og hårbånd klar til købere på nettet.

Brune papkasser med blå nummerskilte står på gulvet i en lagerhal på Ørnevej i Videbæk. I kasserne er der solbriller, tasker, bælter, slips og håbånd.

Annonce
Finn Campen står både bag netauktioner og fysiske auktioner. Tirsdag var der fremvisning af de ting, som bliver solgt på nettet torsdag. Foto: Søren Palmelund.

Numrene matcher med varenumre på Campen Auktioners netauktionsside. Videbæk er nemlig blevet et nyt udleveringssted for Campen Auktioner, der har hovedkvarter i Bording, men som også holder auktioner i Randers og Silkeborg.

Et beskedent skilt viste ind til Campen Auktioners fremvisning i de gamle lagerhaller på Ørnevej. Den rigtige auktion foregår også på nettet.

I Randers har firmaet 7.500 kvadratmeter.

»Vi har valgt Videbæk på grund af de varer, som skal med på auktionen, men også fordi vi gerne vil ligge forskellige steder i Jylland. Vi har holdt auktioner i Lemvig og Vejen, fortæller Finn Campen.

Ifølge ham kommer flere og flere ting på netauktioner, hvor folk kan komme og se tingene rent fysisk et par dage før selve auktionen, der så foregår på nettet.

Den kommende auktion kommer til at foregå torsdag den 2. maj og slutter klokken 20.00 for det første varenummer. Derefter bliver varerne budt færdige med ti sekunders mellemrum, dog vil et bud i sidste øjeblik forlænge auktionen med et minut.

Den 17. april holdt Campen Auktioner også en netauktion, hvor tingene stod i Videbæk. Det var især legetøj, der var på bud den dag.

På Ørnevej har Campen Auktioner lejet sig ind i to haller.

»Når den ene hal skal tømmes for varer, så de næste varer allerede klar i den anden hal, så folk lige kan kigge ind og se om der er noget for dem,« siger Finn Campen.

Campen Auktioner får penge af de firmaer, der vil af med varer og får også købersalær.

»Vi kører med ting fra firmaophør, konkurser eller oveskudsvarer fra importfirmaer. Vi laver også fysiske auktioner, blandt andet over landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner,« siger Finn Campen.

Blandt de brune kasser i lagerhallen går Mae Matachai og Carsten Engen fra Aalborg.

»Vi er på jagt efter ting til kræmmermarkeder. Normalt importerer vi ting fra Thailand, men det er nemmere at få ting i Videbæk og køre herned og se på, om varerne passer til vores sortiment. Vi vil helst mærke på varerne, inden vi køber dem« forklarer Carsten Engen.

Den 2. maj kan Carsten Engen ikke selv være med til byde på netauktionen, så han lægger bud ind, mens han går rundt i Videbæk.

Ifølge Finn Campen kommer der snart en ny auktion over ting i Videbæk.

»Næste gang er det legetøj, værktøj og græsslåmaskiner. Datoen bliver snart slået op på vores auktionsside,« fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce