Annonce
Læserbrev

Finanslov: Ny retning for Danmark

Annonce

Læserbrev: Sidste år lavede man finanslov med flygtninge-ø til 750 millioner kroner, og besparelserne på børnehaver, vuggestuer, skoler og uddannelser fortsatte. Nu er der sat en anden retning. Håb bliver til handling.

De forhadte årlige besparelser på uddannelserne afskaffes og der investeres massivt i et løft i vuggestuer, børnehaver og ikke mindst skolerne. Børnene er vores fremtid og de skal have de bedste forudsætninger for at begå sig. For deres skyld, men også for os andres og samfundets skyld.

Samtidig sætter vi fortsat en ny retning på værdiområdet. Finansloven medfører, at danskere, der har arbejdet i udlandet, fortsat kan optjene dagpenge, at udlændinge kan lære dansk gratis, at flygtninge i job må blive, at det bliver nemmere at få udenlandsk arbejdskraft og sidst men ikke mindst skal vi tage kvoteflygtninge igen.

Det er noget helt andet, end hvad Socialdemokraterne lagde op til, og SF og Enhedslisten havde opgivet kampen. Vi er glade for at der også på værdierne er sat en ny retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Skjern

Kokain-kørsel giver stor bøde

Annonce