Sport

Fin kontrakt til den tidligere Ringkøbing-spiller Amir Soto

Amir Soto til højre i sin eneste kamp for Ringkøbing IF i 2. division. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fodbold: Ringkøbing IF sagde i sommer farvel og tak til Amir Soto, som kun nåede at få en enkelt kamp på førsteholdet. Men nu fortæller hans agent Michael Møller Pedersen, at der er godt nyt for Amir Soto.

Amir Soto har nemlig fået en kontrakt med Union Deportivo Universitario, der spiller i den bedste liga i Panama - Liga Panomena de Fútbol. Klubben hed tidligere Chorillo FC, men klubben, der blev grundlagt i 1974 for at holde unge væk fra kriminalitet, fik så store økonomiske problemer, at klubben blev overtaget af universitetet før denne sæson. I 2011 vandt Chorillo FC det nationale mesterskab første gang. Der er plads til omkring 6000 tilskuere på deres stadion Estadio Maracana.

Håndbold: Den tidligere Skjern-spiller Lasse Hamann-Boeriths har netop skrevet kontrakt med ligaklubben SønderjyskE for de næste tre sæsoner.

Lasse Hamann-Boeriths valgte at forlade Skjern til fordel for TM Tønder for at få mere spilletid. Den 21-årige playmaker er i gang med sin anden sæson i TM Tønder, der ligger godt med i toppen i kampen om oprykning til ligaen.

Håndbold: En kamp og tre point.

Det er den noget usædvanlige status for Rækker Mølle Håndbolds herrer i jyllandsserien efter første runde i den nye turnering.

Regnestykket går op, selv om man kun får to point for en sejr.

- Vi sluttede på andenpladsen før jul, og det giver os en bonus på et enkelt point med over i den nye turnering efter ombrydning. Og da vi så vandt første kamp i dag med hele 25-13 hjemme over TM Tønder 3, så har vi altså tre point, forklarede Rækker Mølles træner Søren Mortensen.

Hans tropper leverede en rigtig fin forsvarskamp, hvor der blev lukket fantastisk af med en offensiv 3:2:1-opstilling.

Efter 25 minutter førte vi 10-3. Simon Wickstrøm var helt forrygende i målet, Vi fik virkelig stresset Tønder, fortalte Søren Mortensen.

I angrebet blev der spillet ganske fornuftigt.

- Vi kom frem til mange helt åbne chancer. Hvis jeg skal være lidt kritisk, så var det skidt, vi brændte fem-seks af de chancer, der bare skal scores på, men ellers kan jeg kun være meget tilfreds, sagde Søren Mortensen, der ikke havde fået noteret sine målscorere ned.

Håndbold: Hvide Sande KFUM fik en skidt start i jyllandsserien, da de søndag tabte 27-24 hjemme mod SGI Esbjerg 3.

- SGI Esbjerg har rutine. De trak klogt tempoet ud af kampen, og det kunne vi ikke få ændret nok på. Vi dummede os også ved at få alt for mange udvisninger, fordi vi kom til at hænge efter i tacklingerne, fortalte Hvide Sande KFUMs træner Carsten Bjerg.

Hvide Sande fik en skidt start, hvor de var bagud 7-3 og 11-5.

- Vi havde svært ved at score, fordi vi spillede alt for langsomt. Vi fik en fin periode, hvor vi fik reduceret til 12-8, da vi fik scoret på nogle kontraløb og også i ankomstfasen i vore angreb. Ved pausen var vi baud med fire, fortalte Carsten Bjerg.

I anden halvleg spillede Hvide Sande noget bedre, og halvlegen blev vundet med et enkelt mål.

- Men det blev ikke spændende. Vi var tættest på ved 20-18, men så scorede SGI Esbjerg et par hurtige mål, og de holdt afstand resten af kampen, sagde Carsten Bjerg.

For Hvide Sande KFUM scorede Jonas Degn 9, Magnus Backs 7, Lars Hansen 2, Henrik Jespersen 2, Viktor Degn 2, Jakob Madsen 1 og Andreas Jensen 1 mål.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Tabellen viser vi ikke har været gode nok

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden