Annonce
Hvide Sande

Filmselskab søger folk: Ni mænd skal være med til at døbe skib i ny tv-serie

Der bliver givetvis brug for en flaske champagne, når der fredag 3. juli skal optages en tv-scene på havnen i Hvide Sande, hvor et skib skal døbes. Arkivfoto: Hans Sturesson 
Deluca Film er på udkig efter statister, der skal indgå i optagelserne af en ny dramaserie med titlen 'Hvide Sande.' Konkret er der lige nu bud efter ni mænd, der kan være klar til optagelse fredag 3. juli.
Annonce

Hvide Sande: 'Vi har en optagelse fredag 3. juli på havnen i forbindelse med dåb af et skib sammen med vores hovedperson.'

Sådan lyder det i et Facebook-opslag med Deluca Film som afsender. Produktionsselskabet er således klar til at gå i gang med optagelser til dramaserien 'Hvide Sande,' der er planlagt til at blive vist på TV 2 - tidligst i 2021:

I opslaget på Facebook bliver det videre fortalt, at der er brug for ni mænd i alderen 35 til 70 år - og at de udvalgte skal være friske på at agere tilskuere til dåbsseancen på havnen sammen med tv-seriens hovedperson.

De ni mænd skal forvente, at optagelserne strækker sig over op mod fire timer fredag i næste uge om eftermiddagen.


Dette bliver ikke en nem og ufarlig opgave for de to betjente, som befinder sig i en by, der gemmer på hemmeligheder.

Om handlingen i 'Hvide Sande'-serien


I Facebook-opslaget - der blandt andet er at finde i bygruppen 'Os i Hvide Sande' - er der en mailadresse, man kan skrive til, hvis man har lyst til at stå foran et kamera.

Annonce

Hovedkvarter i byggemarked

Deluca Film har indrettet hovedkvarter i et tidligere XL-byggemarked på Gytjevej i Hvide Sande, hvor der helt frem til hen på efteråret bliver sagt 'klar til optagelse.'

Der er fortsat en del hemmelighedskræmmeri omkring det ambitiøse projekt - eksempelvis er navne på skuespillere endnu ikke afsløret - men det er helt officielt, at 'Hvide Sande'-krimien handler om to betjente, der kommer til Vestjylland et år efter, at der er begået et mord i havnebyen:

- De skal forsøge at opklare det, de andre ikke kunne. Dette bliver ikke en nem og ufarlig opgave for de to betjente, som befinder sig i en by, der gemmer på hemmeligheder, hedder det i beskrivelsen af handlingen i serien, der foreløbig er planlagt til at køre i én sæson med otte afsnit.

Bag manuskriptet til den nye tv-serie står makkerparret Anders Klarlund og Jacob Weinreich, der under pseudonymet A.J. Kazinski er kendte for at have udgivet en række bestseller-krimier.

Serien skal så vidt muligt optages på det, der i filmbranchen hedder on location. Det vil eksempelvis sige, at en scene i et sommerhus bliver optaget i et sommerhus og ikke i et studie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce