Annoncørbetalt indhold

Filler-behandling: Det handler om selvværd og om skønhedsidealer

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Mange danskere kan nok være uforstående overfor, hvorfor mange mennesker vælger at få lavet skønhedsbehandlinger. Mange vil forbinde skønhedsoperationer og skønhedsbehandlinger med overdimensionerede bryster og Hollywood-stjerner med et markant forbrug af rynkereducerende behandlinger i ansigtet. Sådan er virkeligheden dog langtfra, og skønhedsoperationer er reelt set meget udbredt i Danmark.

Selvom både skønhedsoperationer og skønhedsbehandlinger er mere almindelige, end mange tror, så er der stadig mange danskere, som ikke kan sætte sig ind i hverken behovet eller tankegangen hos dem, der vælger at få ændret deres udseende enten lidt eller meget med skønhedsbehandlinger og skønhedsoperationer.

Det handler dog i mange tilfælde om at styrke selvværdet og om jagten på at leve op til tidens skønhedsidealer hos de mennesker, som får lavet skønhedsbehandlinger.

Annonce

Det er de små ændringer

Det er ofte de små ændringer og korrigeringer, som mange er på udkig efter, når de ønsker at få lavet en skønhedsbehandling, og mange får dem lavet i form af en ikke-permanent filler behandling. I modsætning til, hvad mange tror, så handler det ikke om at ændre hele den måde, som man ser ud på. Tværtimod handler det ofte om at få rettet de små ting, som man ikke er helt tilfreds med.

Det handler derfor langt oftere om selvværd og om at føle sig tilfreds med sig selv. For mange mennesker kan det være en lille læbeforstørrelse eller udglatning af nogle rynker, som kan gøre den lille forskel, at mange bliver gladere for det spejlbillede, som møder dem. Det hænger også ofte sammen med de skønhedsidealer, der hersker, og om ønsker om at leve op til disse i højere grad, end man måske gør fra naturens side.

Annonce

Filler: Ikke-permanent vævsfylder

Det at få lavet en såkaldt filler-behandling er en af de mest hyppige skønhedsbehandlinger i Danmark, og der er altså langt fra de deciderede kirurgiske skønhedsoperationer til de ikke-permanente og ikke-kirurgiske filler-behandlinger, som mange danskere får lavet. Filler er et eksempel på en ikke-permanent behandling, som kan bruges til at lave små justeringer og korrigeringer på et menneskes udseende. Det er netop disse små ændringer, som mange er på jagt efter.

Med en filler-behandling laver man små ændringer af for eksempel læber eller kindben ved injektioner, altså indsprøjtninger af den såkaldte filler-væske. I Danmark foretages de fleste filler-behandlinger med en ikke-permanent vævsfylder, som er forbundet med minimale og ikke-alvorlige bivirkninger, og som med tiden vil aftage.

Man bruger blandt andet filler i læber, til at forstørre læberne. Man bruger også filler i kindben, til at løfte ansigtet og udfylde huden i ansigtet, som med tiden og alderen bliver mere og mere slap. Man bruger også filler til rynker, da filler kan udglatte huden og få rynker til at fremstå mindre tydelige.

Annonce

Filler: Pris og valg af klinik

Priserne på filler-behandlinger varierer fra klinik til klinik, men ofte vil behandlingerne være i et prisleje, som de fleste kan være med til. En filler-behandling koster fra omkring et par tusinde kroner, og det er altid en god idé at have in mente, at pris og kvalitet hænger sammen, når det kommer til skønhedsbehandlinger.

Det er generelt en god idé at lede efter en klinik, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og som derfor er troværdig og tryg, når du skal have lavet en filler-behandling. Når det kommer til behandlinger og operationer, er det som regel en dårlig idé at spare penge, selvom man kan være fristet af at vælge et billigt tilbud på filler-behandlinger og andre skønhedsbehandlinger.

Annonce

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.