Annonce
Ringkøbing Håndbold

Fik corona kort før oprykningskamp: Jeg var tæt på at fælde en tåre over ikke at kunne være med

Arlinda Hajdari, Ringkøbing Håndbold
Hvor uheldig kan man være? Det ved Arlinda Hajdari alt om. Hun fik nemlig corona på det værst tænkelige tidspunkt - i ugen op til Ringkøbing Håndbolds oprykningskamp og fest efter sejr i Rødovre.

Ringkøbing: Alle var ellevilde. Der blev råbt og skreget, der blev sunget, danset og givet krammere til alle sider.

Ringkøbing Håndbold forstod at fejre oprykningen til ligaen.

Men der manglede én. For hjemme i Tarm sad en coronaramt Arlinda Hajdari og måtte nøjes med at følge med på afstand.

Annonce

- Jeg var tæt på at fælde en tåre. Selvfølgelig var jeg glad for, at vi rykkede op. Men åh, hvor ville jeg gerne have været en del af det. Nu har vi sammen knoklet for den oprykning i to år. Derfor var det mega surt kun at kunne følge kampen på Facebook. Jeg var med på Facetime på telefonen, da de sang sejrssang i omklædningsrummet, og det var jeg også under festen i bussen. Men det er altså ikke det samme at være med på afstand. I situationen kunne det bare ikke være anderledes, fortæller den 19-årige bagspiller.

Fed oplevelse med to landskampe i Østrig

For omkring tre uger siden havde Arlinda Hajdari sammen med storesøster Marigona været i Østrig for at spille to VM-kvalifikationskampe for Kosovo.

- En fed oplevelse selv om vi tabte begge kampe, fortæller Arlinda Hajdari.

Under hele rejsen blev søstrene testet for corona hveranden dag.

- Vi var så forsigtige hele tiden. Sprit, vaske hænder, masker, afstand. Det hele. Vi kunne ikke gøre mere. Heldigvis var alle resultater negative, og det var den test også, som vi fik taget ved hjemkomst til Danmark, fortæller Arlinda Hajdari.

Alligevel gik det galt.

- Om mandagen fik min mor påvist corona, som hun havde fået på arbejde. Det var nederen. Vi var jo nære kontakter, så vi røg i karantæne. Marigona var nærmest rasende på min mor, og jeg var også sur nogle dage, selv om det selvfølgelig ikke var hendes skyld. Nu havde vi passet så meget på. Så kunne det lige passe, at vi fik corona, når vi kom hjem, fortæller Arlinda Hajdari.

Annonce

Den sidste test af fire var positiv

Og jo. Hendes far og en lillesøster var smittet. Det samme viste det sig, at Marigona var. Derfor var hun ikke med i kampen mod SønderjyskE.

- Da Marigona testede positiv, blev jeg nær kontakt igen, og min karantæne blev forlænget. I den første karantæne var jeg testet negativ to gange, og det var jeg også på fjerdedagen af den anden karantæne. Jeg troede, jeg slap fri. Men nej. Den sidste test på sjettedagen var positiv. På det tidspunkt følte jeg, at jeg ikke kunne være mere uheldig. Jeg har siddet en del ude med en skulderskade, og så kom det her, lige som sæsonen skulle kulminere. Forfærdeligt, siger Arlinda Hajdari, der nu er rask igen.

Til sommer er det planen at flytte til Aarhus for at læse psykologi. Men hun spiller gerne videre i Ringkøbing Håndbold.

- Vi er i en god dialog om at fortsætte. Det vil jeg gerne, siger Arlinda Hajdari.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce