Annoncørbetalt indhold

Fibernet er fremtiden: Nu kan endnu flere borgere få fibernet

Denne artikel er sponsoreret

I dag er internettet ikke kun for en udvalgt gruppe. Derimod er det blevet et slags allemandseje, der gør det nemt og bekvemt at surfe rundt på nettet. I takt med det stigende forbrug er der blevet udviklet nye løsninger, der giver en endnu bedre forbindelse. Det er selvfølgelig fibernettet, vi taler om.

Fibernettet blevet spået til at være fremtidens bredbånd, og det er med god grund. Her får du en lynhurtig forbindelse, der erstatter telefonstikket. Men det er ikke alle, der har leget med fra start. For det tager tid at anlægge fibernet, men heldigvis har endnu flere borgere fået adgang.

Annonce

Fibernet: god pris og eminent hastighed

En hurtig internetforbindelse er mere efterspurgt end nogensinde før. I takt med vores stigende forbrug på nettet bliver der stillet yderligere krav til udbydere af internet. Det betyder konstant forskning på området, som i dag har givet os fibernettet som fremtidens internetløsning.

Fibernet giver dig mulighed for at få billigt internet med den absolut bedste hastighed på markedet. I forhold til fibernet priser er der tale om et prisleje, der ligner alle andre internetløsninger. Med fiberbredbånd får du til gengæld markedets hurtigste forbindelse, og det har gjort det særligt attraktivt for mange danskere.

Fibernettet er i dag også særdeles efterspurgt, og der bliver arbejdet på højtryk for at få det ud til alle borgere i Danmark. For med billigt fibernet er det muligt for alle at eksempelvis gøre brug af streaming og tv-sening af høj kvalitet, grundet den forbedrede forbindelse.

Roskilde og Vanløse bliver endnu hurtigere

I begyndelsen var det kun de større byer, der fik anlagt fibernet. Her er der tale om et optisk kabel, der sender fibre gennem lyslederkabler. Denne teknologi giver tilsammen et langt hurtigere internet, hvor fibrene transporteres så hurtigt som overhovedet muligt.

Men det tager tid at anlægge fibernet. Det har fået mange borgere i Danmark til at vente på den hurtige forbindelse, men tilbage i 2019 kunne Roskilde og Vanløse glæde sig over, at mere end 2.500 borgere har fået glæde af TDC’s fibernet.

Ved at erhverve sig et abonnement hos en udbyder er det muligt at koble sig på TDC’s fibernet. Det er nemlig et initiativ, der ikke kun er for deres egne kunder, men for alle borgere i byerne. I dag har det bredt sig til mere end 5.000 husstande i blandt andet Roskilde, som får glæde af den hurtige forbindelse.

Tjek, om du kan få fibernet

Vil du gerne undersøge, om du har mulighed for at få fiberbredbånd hjemme hos dig? For at undersøge dine muligheder skal du finde de udbydere, der tilbyder en internetforbindelse i nærheden af dig. Du vil i langt de fleste tilfælde kunne tilgå en udbyders hjemmeside og indtaste dit postnummer. Herefter får du et overblik over, hvad de helt præcist kan tilbyde dig.

Og kan du endnu ikke få fibernet, er der gode udsigter for dig. For med fibernet som fremtidens internet bliver dækningen kun større og bedre i løbet af de kommende år.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.