Annonce
Ringkøbing

Festival fyrer op under 1700-tallets madkultur

Når 1700 Festival 21. og 22. juni afholdes i Ringkøbing, er der blandt andet madlavning på programmet. Foto: Clem Onojeghou
Annonce

Ringkøbing: Hvordan smagte 1700-tallets Vestjylland?

Det spørgsmål vil madhistoriker og forfatter Asmus Gamdrup Jensen forsøge at besvare med et levende og underholdende oplæg. Det sker fredag 21. juni på havnepladsen i Ringkøbing i forbindelse med byens store 1700 Festival.

- I forlængelse af oplægget vil der blive serveret en smagstallerken med bud på, hvordan 1700-tallet har smagt, siger projektleder Katrine Kock Frandsen.

Der bliver noget godt at skylle efter med, da brygmester Niels Sangill fra Hvide Sande Bryghus også deltager - med øl fra bryghuset og med en fortælling om øllets historie.

Når maden er fordøjet, serverer Vestjysk Spillemandslaug festlig folkemusik.

En billet til arrangementet koster 275 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce