Annonce
Navne

Feriepartner Hvide Sande ansætter salgschef

Tina Søndergård Mågård (th), salgschef i en nyoprettet stilling i Feriepartner Hvide Sande, sammen med direktør, Lykke Høj. Foto: Feriepartner Hvide Sande
Tina Søndergård Mågård er ansat i en helt ny stilling som salgschef ved Feriepartner Hvide Sande.

Hvide Sande: Tina Søndergård Mågård er blevet ansat i en helt ny stilling som salgschef ved Feriepartner Hvide Sande.

Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

- Tina har en stærk salgsmæssig profil, stor erfaring, godt humør og en indsigt i den verden, vi opererer i. Hun passer også godt temperamentsmæssigt på kontoret, fortæller Lykke Høj, direktør i Feriepartner Hvide Sande, om udlejnings-bureauets nye salgschef.

Annonce

Hun hedder Tina Søndergård Mågård, er 54 år, bor i Varde og kommer fra en stilling som bureauchef hos Sol og Strand i Blåvand. Det var her, hun for alvor fik smag for feriehusbranchen.

- Det er en enormt spændende branche, og jeg kan rigtig godt lide at tale med hr. og fru Husejer. Min mand og jeg har selv sommerhuse til udlejning, så jeg har kender også branchen fra den anden side, og det har givet mig en god indsigt i, hvad der er brug for i et sommerhus, siger Tina Søndergård Mågård.

Som salgschef får hun ansvaret for indlejnings-afdelingen og de to ejerrådgivere samt udarbejdelse af salgs- og marketingsstrategier – og øge antallet af udlejningshuse.

Feriepartner Hvide Sande har i øjeblikket 370 sommerhuse på Holmsland Klit.

- Vi har et ønske om at vækste, derfor har vi oprettet den nye stilling som salgschef, siger Lykke Høj.

Tina Søndergård Mågård har 30 års erfaring i markedsføring, blandt andet som salgs- og distriktschef i Jysk Fynske Medier samt chef for Ugeavisen Varde, Ugeavisen Vesterhavsposten og turistaviser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce