Annonce
Tarm

Feriehytter i Hoven rykker nærmere: Lokalplanforslag snart grydeklar

Det er dette smukke landskab langs Omme Å, fremtidige lejere i det lille feriecenter ved Ørbækvej vil have fornøjelse af. Google Street.
Lokalplanforslag for 10-15 mindre ferie- og fritidshytter ved Ørbækvej 8; projektet passer som hånd i handske med kommunens bestræbelser mod at styrke helårsturismen.
Annonce

HOVEN: De planer om et mindre feriecenter ved Ørbækvej, som Lene Bjerre og Søren Gylling Jensen har søsat, rykker nu et stort skridt nærmere muligheden for at blive til noget.

På tirsdag behandler teknik- og miljøudvalget et forslag til en lokalplan for projektet, og når det har været fremlagt i otte uger, og efterfølgende er blevet endeligt godkendt, kan de gå i gang med planerne.

Planen går ud på at bygge feriehytter ved parrets nedlagte landbrug. Til ejendommen på Ørbækvej hører godt fire hektar jord, hvoraf halvdelen er dækket af poppeltræer. Her blandt træerne ønsker de at bygge mellem 10 og 15 feriehytter, der skal have plads til mellem fire og seks personer.

Til Dagbladet har Søren Gylling Jensen tidligere udtalt, at målgruppen først og fremmest er børnefamilier, og mennesker der gerne vil finde ro.

Sagen har været ude i foroffentlig høring, men der er kun kommet en enkelt kommentar fra en nabo. Denne udtrykker bekymring for, om det lille feriecenter vil føre til øget trafik langs Omme Å, og dermed genere områdets bestand af hjortevildt. Dette afviser kommunen dog; vurderingen er, at feriecentret ingen væsentlig påvirkning vil få på områdets dyre- og planteliv.

Ifølge kommunen vil feriecentret bidrage til flere overnatningsmuligheder til helårsturisme i en del af kommunen, der ligger langt fra kysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce