Annonce
Hvide Sande

Feriehusudlejer støtter fortsat gode lokale oplevelser

Waterz i Hvide Sande har tidligere fået støtte fra udlejningsbureauet Feriepartner, der igen i 2020 er lar til at dele penge ud til lokale aktiviteter. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Feriepartner vil igen i år uddele i alt 250.000 kroner til personer, foreninger og lokale ildsjæle, som står bag begivenheder og faciliteter, der kan gøre et besøg på Holmsland Klit til en bedre oplevelse.

Hvide Sande: Uanset den aktuelle coronakrise støtter Feriepartner fortsat de gode lokale oplevelser med penge fra Feriepartners Oplevelsespulje. Oplevelsespuljen støtter lokale initiativer, der fremmer gode oplevelser for både os der bor her året rundt, samt sommerhusejere og de, der gæster området.

Lykke Høj fra Feriepartner i Hvide Sande fortæller, at særligt i en tid, hvor hele verden er ramt af krise og forandringer, er det vigtigt at bakke op om sit lokalsamfund.

– Med Oplevelsespuljen vil vi gerne give noget igen til det lokalsamfund, som vi er en del af. Samtidig er det vigtigt for os, at det hele ikke bliver alt for tynget af bekymringer for både helbred og fremtid, men at der bliver noget at se frem til, når vi engang er igennem krisen, udtaler Lykke Høj i en pressemeddelelse.

Annonce

Send et forslag

Derfor vil Feriepartner på trods af krisen i turisterhvervet igen i 2020 uddele i alt 250.000 kroner til personer, foreninger og lokale ildsjæle, som står bag begivenheder og faciliteter, der kan gøre et besøg på Holmsland Klit til en bedre oplevelse.

I alt vil de 26 Feriepartner-bureauer over hele landet støtte gode projekter med over en mio. kr. i 2020.

Hvis man har et projekt, man mener kvalificerer sig til støtte, skal man være lidt hurtig ved tasterne, idet fristen for at indsende forslag er 15. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce