Annonce
Ringkøbing-Skjern

Feriehusudlejer i gavmildt hjørne: Uddeler tusindvis af kroner i sommerlandet

Sådan kommer shuttlebussen rundt om Ringkøbing Fjord til at se ud, når den næste sommer triller ud i sommerlandet. Sol og Strand støtter projektet med 30.000 kroner. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Sol og Strand Feriehusudlejning har sat en million af til projekter i de områder, hvor virksomheden har kontor. 50.000 kroner ender i Ringkøbing-Skjern.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er en økonomisk håndsrækning fra Sol og Strand Feriehusudlejning til det vestjyske.

Hver år uddeler feriehusbureauet penge fra "Sol og Strands lokale håndsrækning" til projekter, der er med til at gøre deres område til en attraktiv feriedestination. Og i år bliver der sendt tre portioner afsted mod Ringkøbing-Skjern.

Annonce

En fjordbus

Det største beløb får det nye initiativ shuttlebussen rundt om Ringkøbing Fjord, der modtager 30.000 kroner. Bussen skulle have haft afgang denne sommer, men på grund af coronakrisen er starten udskudt til næste år.

Busruten skal gøre det muligt for alle at lade bilen stå og i stedet hoppe på bussen, som stopper 18 steder  rundt om fjorden. Passagerne kan tage cyklerne med og snuppe en del af turen på to hjul.


Vores lokalsamfund er en vigtig medspiller i forhold til at skabe en attraktiv feriedestination. Derfor er jeg glad for, at vi har Sol og Strands lokale håndsrækning, som giver os mulighed for at medvirke til at realisere projekter til gavn og glæde for både turister og fastboende

Jeppe Vang Rysgaard, Sol og Strand


Foreløbigt er der tale om et to-årigt forsøgsprojekt, som er stablet på benene af Ringkøbing-Skjern Kommune, Destination Vesterhavet og Ringkøbing-Skjern Museum.

Det koster 1,2 millioner at drive sommerbusruten i forsøgsperioden. En udgift, der skal finansieres af initiativtagerne, billetsalget, fonde og virksomheder. Og derfor falder de 30.000 kroner på et tørt sted.

Annonce

Musik og gymnastik

Søndervig Centerforening får også en håndsrækning fra feriehusbureauet. Her lyder checken på 10.000 kroner. Penge som formand Thomas Hansen glæder sig over.

- Pengene skal bruges på noget, som skaber glæde hos os, der bor her og de, der besøger os. Vi påtænker derfor at bruge håndsrækningen på eksempelvis et musikalsk arrangement eller morgengymnastik på stranden, siger Thomas Hansen i en pressemeddelelse.

Også Holmsland Sogneforening får 10.000 kroner, som skal bruges til Naturens Dag. Den skulle have været afviklet i september med kanoture, snapseture, sejlads til Hindø og meget mere. Men på grund af corona bliver fastboende og turister først inviteret til næste år.

Annonce

En million

Jeppe Vang Rysgaard, der leder Sol og Stands kontorer i Søndervig og Vejlby Klit, er glad for at kunne sende pengene afsted.

- Vores lokalsamfund er en vigtig medspiller i forhold til at skabe en attraktiv feriedestination. Derfor er jeg glad for, at vi har "Sol og Strands lokale håndsrækning", som giver os mulighed for at medvirke til at realisere projekter til gavn og glæde for både turister og fastboende, siger han i pressemeddelelsen.

Feriehusbureauet har i alt sendt en million kroner ud til projekter i de 21 lokalområder, hvor man har kontor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Søndervig Vandværk: Det ligner chikane fra forsyningens side

Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Annonce