Annonce
Hvide Sande

Feriehusudlejer har en klar strategi: Esmark er ny hovedsponsor for festival på vandet

Vandsportsfestivalen Waterz trækker hvert år i sensommeren masser af mennesker til Hvide Sande, hvor både havet og fjorden udgør en attraktiv legeplads. Foto: Brian Engblad
Esmark Feriehusudlejning er trådt til som hovedsponsor for Nordeuropas største vandsportsfestival, Waterz, der i år afvikles fra 4. til 12. september.
Annonce

Hvide Sande: Når Nordeuropas største vandsportsfestival, Waterz, i dagene fra 4. til 12. september 2020 får bølgerne til at gå højt i Hvide Sande, bliver det med Esmark Feriehusudlejning som hovedsponsor

- Esmark har et klart mål om at være med til at skabe en oase af oplevelser for både gæster, sommerhusejere og lokalbefolkning. Det er en del af vores dna at skabe værdi for vores lokalområder, hvilket vil sige de områder og regioner, vi opererer i. At støtte og bidrage til forskellige former for udvikling og oplevelser er simpelthen integreret i vores overordnede strategi. Alt sammen ud fra et bæredygtigt perspektiv med respekt for mennesker, natur og vand, siger Thomas Sørensen, driftsdirektør hos Esmark.

Thomas Sørensen ser Waterz som en vigtig brik for udviklingen af hele Ringkøbing-Skjern Kommune, og han mener, at festivalen 'siger rigtig meget om områdets attraktivitet for windsurfere og vandsportsudøvere i det hele taget':

- På den måde er Waterz med til i den grad at profilere området omkring Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og udbrede budskabet om de fantastiske og mangeartede vandsportsmuligheder blandt vandsportsentusiaster i hele verden, siger Thomas Sørensen.

Annonce

Oplevelse på vandet

Esmark Feriehusudlejning har en klar strategi for, hvordan man vil udnytte samarbejdet med Waterz:

- Vi kommer til at fortælle vores gæster og husejere, at vi støtter op om arrangementet. Vi har endnu ikke helt besluttet, hvordan vi internt vil bruge det, men vi vil bestemt ikke udelukke, at vores medarbejdere kunne få en på opleveren ude på vandet og selv prøve kræfter med nogle af disciplinerne. Det vil helt sikkert kunne være med til at styrke vores fællesskab, siger Thomas Sørensen.

I 2019 bakkede feriehusudlejeren Waterz op ved at stille en underskudsgaranti på 75.000. Det nye sponsorat har en større værdi.

Meddelelsen om, at Esmark indtræder som hovedsponsor i 2020, vækker naturligvis glæde hos Katrine Kock Frandsen, der er projektleder for Waterz:

- Esmark og vi deler et dybtfølt ønske om at skabe kvalitetsoplevelser for vores mange gæster fra ind- og udland samt vores lokalbefolkning. Vi har en fælles forståelse af, hvad et samarbejde kan og skal kunne, og derfor er jeg også stensikker på, at vi her har det rigtige match.

Katrine Kock Frandsen mener også, at den store satsning på vandsport i Hvide Sande-området 'kan være med til at øge bosætningen og tiltrække endnu flere gæster fra ind- og udland året igennem.'

Sponsoratet løber i kalenderåret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce