Annonce
Erhverv

Feriebolig-projekt trodser corona-krisen: Langsand Langs Vand klar til at gå i gang med etape tre

Første etape af Langsand Langs Vand blev færdig sidste år. Nu er etape to klar, og byggeriet af etape tre går snart i gang. Foto Jørgen Kirk.
Coronakrise eller ej - det går fortsat godt med at afsætte ferielejligheder i Hvide Sande Havns store satsning; etape to afleveres omkring påske, og så starter byggeriet på etape tre.

HVIDE SANDE: Påsken skulle ellers have været store fremvisningsdag i feriehusprojektet Langsand Langs Vand på fjordsiden af Hvide Sande Havn.

- Det må vi desværre droppe på grund af coronaen; men man kan selvfølgelig bestille individuelle fremvisninger, siger projektdirektør Jan Abel Larsen.

Coronaen har dog heldigvis ikke svækket folks interesse for feriehusprojektet, der fuldt udbygget kommer til at omfatte 100 boliger langs en kunstig kanal med 45 boliger i første fase og 55 i anden fase.

- Vi afleverer etape to med halvdelen af boligerne før påske og den anden halvdel efter påske. Etape tre med 14 boliger er solgt, og vi går i gang med byggeriet lige efter påske. Og nu går vi i gang med at sælge etape fire, siger Jan Abel.

Ikke alle 14 boliger i etape tre er solgt; otte er dog afsat, og Jan Abel fastslår, at folkene bag Langsand Langs Vand tror så meget på, at markedet kommer op igen efter coronanedturen, at de tør gå i gang.

- Det skyldes en fantastisk konstellation af lokale håndværkere og en havn, der får det hele til at hænge sammen, siger han.

Havnen har byggemodnet etape tre, så byggeriet kan begynde.

- Derefter håber og forvejter jeg, at havnen går i gang med at byggemodne etape 4 efter påske, så hele første fase af byggeriet kan stå færdigt i 2022, siger han.

Økonomisk hænger det hele fint sammen, understreger han.

- Vi følger de budgetter, der er lagt - endda til den pæne side, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Narkokøb endte med en på låget

112

Mand gik amok med økse i privat have

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce