Annonce
Hvide Sande

Fem ledige huse i påsken: Du skal skynde dig, hvis du vil leje et sommerhus hos Esmark

Ikke et ledigt hus i sigte - næsten! Foto Theis Poulsen/Esmark.
Tyskerne kommer ikke til Vestkysten i påsken, men det gør til gengæld danskerne. Esmark Feriehusudlejning melder om stort set alt optaget.

HVIDE SANDE: Du skal være hurtigt ude, hvis du endnu skal nå at leje et sommerhus i påsken. Faktisk er det tæt på, at det er ved at være for sent, oplyser Esmark Feriehusudlejning.

Normalt er det i høj grad tyske gæster, der fylder de vestjyske sommerhuse i påskeferien.

Sådan bliver det ikke i år, hvor grænsen er lukket.  Alligevel kan man hos Esmark Feriehusudlejning melde tæt på udsolgt, ligesom det også var tilfældet i vinterferien.

- Vinterferien og påskeferien er to lyspunkter i en ellers svær tid for både os og vores mange husejere, siger John Brügmann, administrerende direktør hos Esmark i en pressemeddelelse.


Lige nu har vi fem ledige sommerhuse i Søndervig og to i Blåvand. Det er på det niveau i de forskellige områder, så hvis ikke vi ender med at melde alt udlejet i påsken, så bliver det i hvert fald meget tæt på.

John Brügmann, adm. direktør Esmark.


Esmark har lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand og er med sine 3300 sommerhuse den største sommerhusudlejer på vestkysten.

Annonce

Fem ledige huse

- Lige nu har vi fem ledige sommerhuse i Søndervig og to i Blåvand. Det er på det niveau i de forskellige områder, så hvis ikke vi ender med at melde alt udlejet i påsken, så bliver det i hvert fald meget tæt på, siger John Brügmann.

Selv om danskerne i stor stil har valgt at holde både vinterferie og påskeferie ved Vesterhavet i år, kan det dog langt fra opveje tabet af tyske feriegæster i de øvrige uger.

- Vi glæder os selvfølgelig rigtig meget til, at grænsen åbner, så der igen kommer tyske feriegæster i sommerhusene, for det er meget dyrt både for os som virksomhed, for vores husejere og for området, at grænsen er lukket, men lige nu har vi fokus på, at vores mange nye danske gæster skal have en fantastisk påskeferie, siger John Brügmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce