Annonce
Ringkøbing

Fem ferieboliger og yogastudie på vej på Jagtvej

Denne ejendompå Jagtvej 34 skal omdannes til yogastudie og ferielejligheder. Foto Poul Osmundsen.

Nedlagte avls- og driftsbygninger på Jagtvej 34 skal omdannes til et bynært refugium i naturskønne omgivelser ved Ringkøbing Fjord.

RINGKØBING: Et nyt, anderledes ferieboligprojekt er på vej i Ringkøbing.

Anette Repke og Hans Willi Bönninghausen, der ejer ejendommen Jagtvej 34, har planer om at omdanne de nedlagte avls- og driftsbygninger til fire-fem ferielejligheder samt et område til yogastudie.

Anette Repke, der stammer fra Ringkøbing og Hans Willi Bönninghausen bor til daglig i Køln, og har ejet Jagtvej 34 siden 2016.

Tanken er, at avls- og driftsbygningerne skal ombygges til ferieboliger i en høj standard, som sammen med den flotte beliggenhed i de nedlagte avls- og driftsbygninger kan danne et refugium for gæsterne, fortæller hun.

- Vi mener, at beliggenheden er helt perfekt. Her er fred og ro, men man kan også gå ind til Ringkøbing på kort tid. Vi forestiller os, at ferielejlighederne især henvender sig til voksne mennesker, der gerne vil holde ferie i fredelige omgivelser tæt på naturen, siger hun.

Annonce
Her ses ejendommen, som den vil se ud efter ombygningen. Tegningerne er udfærdiget af NB Tegnestuen i Ringkøbing.

Yoga-studie

Datteren, Louise Bönninghausen, der er uddannet yoga-instruktør, og som i øjeblikket bor i Barcelona, skal overtage og drive ejendommen.

I tilknytning til ferieboligerne skal der etableres et yogastudie med tilhørende fællessauna, både til yogaophold og til yogaundervisning i lokalområdet. Endvidere skal der indrettes et større fælles spise- og opholdsrum med køkken, der kan benyttes i tilknytning til ferieboligerne.

- Vi regner med, at ferieboligerne og yoga-faciliteterne vil blive brugt i forbindelse med yoga-retræter; det er populært, at yogaskoler byder på den slags ophold, siger Anette Repke.

Ansøgningen om at omdanne ejendommen til ferieboliger og yogastudie har netop været til behandling i teknik- og miljøudvalget, og her gik et enigt udvalg ind for at give en landzonegodkendelse.

Et par naboer havde udtrykt betænkeligheder ved projektet, blandt andet frygt for øget trafik på Jagtvej og større pres på arealet ved fjorden. Udvalget afviste dog betænkelighederne.

Tilbage står, at Erhvervsstyrelsen skal godkende landzonetilladelsen.

- Vi håber, at vi kan komme i gang til sommer, men det er jo et stort projekt, så det kan nok nemt tage trekvart år, før vi er færdige, siger Anette Repke.

Bagest produktionsbygningerne og forrest stuehuset, der skal udvides kraftigt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce