Annonce
Skjern

Fem fødevarevirksomheder samler sig i én klynge

På turen 14. maj vil økolandmand Søren Christensen fortælle om sin gård, Ånumgård, hvor han er 7. generation. Arkivfoto
Der bliver arrangeret eksklusiv smags- og oplevelsestur i Skjern Enge

Skjern: Fem lokale fødevarevirksomheder har tirsdag 14. maj arrangeret en eksklusiv oplevelsestur rundt i Skjern Enge.

Her kan 40 deltagere i løbet af fem timer besøge Lowlands Snaps, Stauning Whisky, en af økogårdene fra Skjern Enge, Laksens Hus og til slut smage på lokale madvarer serveret af Hotel Skjern.

De fem virksomheder er samlet i en fødevareklynge, hvor de ikke bare udveksler erfaringer, men også bruger hinandens råvarer.

Lowlands Snaps bruger blandt andet solbærbuske fra Økogården Ånumgård til sin snapseproduktion.

Turen skal både vise Naturens Rige frem og vise hvilke gode råvarer, der bliver produceret i området.

Turen er en prøvetur, men hvis det bliver en succes, så er det meningen, at der skal arrangeres flere ture, både for lokale og turister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce