Annonce
112

Fem anmeldelser: Tyve har set sig lune på bådmotorer

Der blev stjålet fire bådmotorer fra fjordhavnen ved Årgab natten til fredag. Det var blandt andet af mærkerne Suzuki, Mercuri og Yamaha. Foto: Scanpix/Iris
Politiet opfordrer ejere til at holde styr på serienumre, så man kan sigte tyveknægtene.
Annonce

ÅRGAB: Det er set før, at tyveknægte i nattens mulm og mørke besøger de små havne omkring Ringkøbing Fjord, hvor de stjæler alt lige fra både til lokkeænder. Denne gang er det gået ud over Årgab Havn, hvor fem bådejere er blevet bestjålet.

Fire bådejere har mistet en motor hver, mens den femte har fået stjålet gashåndtag og gear, da tyvene ikke havde held til at afmontere motoren.

Tyverierne er sket natten mellem fredag og lørdag. Politiet står uden spor efter tyvene.

- Hvis nogen har set noget, vil vi gerne vide det, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Styr på serienumre

Politiet har tidligere taget både danskere og østeuropæere i at stjæle fra de små og ofte øde havne rundt om Ringkøbing Fjord. Hvem, der står bag denne gang, er uvist, men for alle tilfældes skyld opfordrer Bjarne Højgaard bådejerne til at have styr på serienumre på deres motorer.

- Vi har stoppet østeuropæere i Tyskland og Polen med stjålne genstande, som vi har fået retur. Men det kræver, at vi har serienumrene, så vi kan genkende, hvor de kommer fra. Der er en del, som ikke har styr på det, siger politikommissæren.

Hvis politiet ikke kan dokumentere, at fundne bådmotorer er meldt stjålet, kan de ikke beslaglægge dem og kan dermed heller ikke sigte nogen for tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce