Annonce
Erhverv

Fejrede fødselsdag med tapas og foredrag: Kallesoe Machinery rundede de 50

Der blev serveret tapas ved bordene i Kallesoes produktionshaller. Foto: Helle Bach/Kallesoe
Maskinfabrikken i Lem fejrede jubilæum med reception og rundvisning på fabrikken.
Annonce

LEM: Der var feststemning hos Kallesoe Machinery i Lem i fredags - og med god grund; virksomheden rundede nemlig de 50 år.

Det markerede virksomheden ved at indbyde til reception i fabrikshallerne for nuværende og tidligere medarbejdere, kunder og andre gæster.

Medarbejderne viste de øvrige gæster rundt, mens produktionen var i gang, inden alle blev budt på noget godt til ganen i form af tapas.

Den hyggelige eftermiddag sluttede med et foredrag ved Nils Villemoes, tidligere lektor ved "Institut for Organisation og Virksomhedsledelse" gennem i 35 år og en efterspurgt foredragsholder.

Masser af mennesker har gennem de sidste 50 år opbygget et forhold til den virksomhed, som Herluf Kallesøe grundlagde i 1969. Der er således udlært over 150 lærlinge.

Kallesoe Machinery, som virksomheden nu hedder, har gennem årene udvidet hele 14 gange; den seneste, meget store udvidelse i år, hvilket afspejler, at det går godt med at afsætte virksomhedens produkter - pressere og specialmaskiner til træindustrien, der sælges i hele verden.

Nils Villemoes, tidligere lektor ved 'Institut for Organisation og Virksomhedsledelse', holdt foredrag. Foto: Helle Bach/Kallesoe
Medarbejderne viste gæsterne rundt i produktionen. Foto: Helle Bach/Kallesoe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Annonce