Sport

FCN lægger en dæmper på guldfest med sejr i Parken

Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC København tabte lørdag 1-3 til FC Nordsjælland, da Robert Skov satte ny scoringsrekord i Superligaen.

Foran et festklædt Telia Parken satte Robert Skov lørdag ny scoringsrekord i Superligaen, da FC København tabte 1-3 til FC Nordsjælland.

Det var Robert Skovs 29. superligamål i sæsonen, og han slår derfor Ebbe Sand, der i sæsonen 1997/98 scorede 28 mål for Brøndby.

Da det var sidste runde af Superligaens mesterskabsslutspil, kunne FC København efter kampen løfte pokalen i vejret som et bevis på klubbens 13. danske mesterskab i historien.

Det var FCK’s tredje nederlag i træk, siden klubben for 20 dage siden sikrede sig mesterskabet, og det var samtidig FCN’s første sejr i ti kampe.

I lørdagens opgør satte FCK sig hurtigt på kampen, og både Viktor Fischer og Jonas Wind kunne have bragt værterne tidligt i front, men præcisionen manglede.

Efter det indledende tryk fra FCK kom FC Nordsjælland bedre med og gik uimponeret til opgaven.

Særligt Jonathan Amon i venstre side var meget involveret, og efter 42 minutter måtte FCK-målmand Jesse Joronen heroisk kaste sig ned og forhindre amerikaneren i at sende FCN i front.

Det lykkedes dog FCN at komme i front ét minut før pausen, da Mohammed Kudus sparkede Andreas Skov Olsens tværpasning fladt i mål.

FCK kom buldrende ud til anden halvleg og skabte hurtigt flere store muligheder.

Efter en times spil gav overtaget pote, da Robert Skov blev sendt afsted og prikkede bolden forbi Nicolai Larsen til 1-1.

Gæsterne havde dog mere i sig, og med 18 minutter igen sparkede FCN-topscorer Andreas Skov Olsen sit 22. sæsonmål i kassen og sendte gæsterne i front.

I overtiden scorede indskiftede Ibrahim Sadiq til slutresultatet 3-1 for FC Nordsjælland.

/ritzau/

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte