Annonce
Ringkøbing IF

FC Barcelona spænder ben for Ringkøbing IF: Martin Braithwaite har brug for sin personlige coach

Martin Braithwaite er på vej til selveste FC Barcelona. Det ødelægger nogle planer for Ringkøbing IFs førsteholdstrup onsdag og torsdag. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Coach og foredragsholder Kim Boye skulle onsdag og torsdag have været med i det mentale arbejde omkring RIFs førsteholdstrup, men da han er personlig coach for landsholdsspiller Martin Braithwaite, er Kim Boye i Barcelona for at hjælpe Martin Braithwaite omkring en mulig kontraktunderskrivelse.

Ringkøbing: FC Barcelona spænder ben for Ringkøbing IF.

Hvordan hænger det nu sammen? Hvad har en af Europas største klubber at gøre med en vestjysk fodboldklub i bunden af 2. division? Messi mod Anders Vestergaard Larsen. Næppe.

Men alligevel spiller ting i FC Barcelona pludselig ind i planerne hos RIF.

RIF har et sponsorarrangement på fredag med vinsmagning og foredrag med den mentale kriger Kim Boye.

Kim Boye voksede op i barske kår i Ballerup, hvor fodbold i første omgang var hans vej ud af problemer. Talentet var stort, men en knæskade ødelagde alt - endda en kontrakt med mægtige Bayern München - så Kim Boye tog i stedet en pædagoguddannelse og en terapeutuddannelse, som blev brugt til at arbejde med unge kriminelle i 13 år.

Kim Boye i dag personlig coach, forfatter og foredragsholder. Han er aktuel med sine videoer på 'Den Mentale Kriger' og 'Den Mentale Kriger – Parforhold' på Facebook. Senest har han udgivet bogen: Den Mentale Kriger, særligt rettet mod fodboldspillere.

I forbindelse med arrangementet fredag skulle Kim Boye være med til at coache spillerne i RIFs førsteholdstrup onsdag og torsdag, men Kim Boye måtte melde afbud de to første dage.

For Kim Boye er personlig coach for seks fodboldlandsholdsspillere, og blandt dem er Martin Braithwaite. Selvsamme Martin Braithwaite der i disse dage mere og mere ligner en kommende spiller i FC Barcelona.

Det er ikke så sært, Martin Braithwaite omkring så stor en begivenhed ønsker sin personlige coach lige ved hånden, så derfor er Kim Boye i Barcelona i disse dage.

- Heldigvis ser det ud til, at Kim Boye så vil være inde omkring vores trup til vores interne træningsdag lørdag, hvor spillere og trænere og ledere er samlet hele dagen, nu hvor FC Barcelona ødelægger vore planer i første omgang, fortæller RIFs sportschef Jens Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev For abonnenter

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Annonce