Annonce
Skjern

Faster Marie byder på kaffe og tryllekunster

Astrup: Søndag eftermiddag 26. januar kl. 14 besøger Jesper Grønkjær Aktivitetshuset i Astrup. Og nej, det er ikke fodboldspilleren, men tryllekunstneren Jesper Grønkjær, som har deltaget i Danmark har Talent og rejst verden rundt som "Smilets ambassadør".

Først vil han underholde alle aldre med trylleri, klovneri og bugtaleri. Og så byder Faster Marie, som er Støtteforening til Fasters Børn, på kage og kaffe.

Efter kaffen holder Jesper Grønkjær foredrag om at rejse ud i verden for at sprede smil blandt mennesker. Anden del af eftermiddagen indeholder billeder, som ikke er for mindre børn, derfor bliver der arrangeret pasning for børn under konfirmationsalderen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce