Annonce
Sport

Faster/Hannings sæson er slut - tabte oprykningskamp med 3-2

Rasmus Storgaard Hansen var bedste mand hos Faster/Hanning, og han scorede også en enkelt gang i sæsonens sidste kamp - den tabte oprykningskamp mod Måbjerg. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fodbold: Det blev ikke til nogen oprykning til serie 2 for Faster/Hanning i denne sæson.

For lørdag eftermiddag tabte Faster/Hanning den første oprykningskamp, da det blev til nederlag på 3-2 ude mod Måbjerg.

- Måbjerg er gode. Offensivt er de bare farlige. Tillykke til dem med sejren, lød det fra Faster/Hannings træner Erik Kjærsgaard.

Faster/Hanning har lukket alt for mange mål ind mod slutningen af sæsonen. Derfor skulle der satses på en solid defensiv og kontrastød mod Måbjerg.

- Jeg må rose mine spillere for en fantastisk kamp. Vi spillede rigtig flot. Forsvaret var solidt, og vi kom frem til de kontramuligheder, vi skulle have. Især Rasmus Storgaard Hansen var godt spillende, fortalte Erik Kjærsgaard.

Rasmus Storgaard Hansen sendte en glimrende bold i dybden til Kasper Moesgaard, der scorede til 1-0 efter ni minutters spil. Desværre udlignede Måbjerg minuttet efter.

20 minutter før tid scorede Rasmus Storgaard Hansen til 2-1 efter oplæg fra Kristian Solsø Hindhede. Otte minutter senere blev der udlignet til 2-2.

- Et par minutter før slutfløjt blev det 3-2. Ærgerligt. Men igen - vi spillede altså en flot kamp, og vi har også spillet en flot sæson, der bare blev sluttet lidt for dårligt af, sagde Erik Kjærsgaard.

Håndbold: Ringkøbing Håndbold havde en ny spiller på holdkortet lørdag eftermiddag. Det var Marie Louise Søberg Nissen, der dog ikke kom på banen i topkampen mod SønderjyskE.

Marie Louise Søberg Nissen er bagspiller. Hun har trænet med i klubben et lille stykke tid, men hun er ikke på kontrakt. Marie Louise Søberg Nissen spillede sidste sæson for Horsens HK i 1. division, og hun har også tidligere spillet for netop SønderjyskE.

Fodbold: Ringkøbing IF tabte lørdag 2-0 hjemme mod topholdet i U17 drenge liga 1.

- Det resultat kan vi ikke indvende det store mod. Skanderborg er gode, fortalte RIFs træner Kristian Muff.

RIF var fint med de første 50 minutter, der var helt jævnbyrdige. Og RIF var endda tæt på at komme foran på en løs bold i feltet i første halvleg.

- Vi stod godt defensivt, og der var kun få afslutninger på mål. Men efter 55 minutter blev det 1-0 i gennemspillet angreb, og lidt senere blev det 2-0. Nu mangler vi kun en kamp i Bredballe næste weekend, fortalte Kristian Muff.

Fodbold: Tarm IF havde afslutningsfest lørdag aften, og det blev en helt speciel aften. Klubben gjorde nemlig Poul Pagaard til nyt æresmedlem af Tarm IF. Tidligere har klubben udnævnt Lars Daugaard, Peter Kristensen og Svend Pedersen som æresmedlemmer, og de var alle tre til stede ved udnævnelsen af Poul Pagaard. Samme aften fik Poul Pagaard DBU Jyllands æresdiplom for sit mangeårige virke i Tarm IF. Årets træner i klubben blev Tommy Alstrup, mens årets TIFer blev Kim Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce