Annonce
Sport

Faster/Hannings sæson er slut - tabte oprykningskamp med 3-2

Rasmus Storgaard Hansen var bedste mand hos Faster/Hanning, og han scorede også en enkelt gang i sæsonens sidste kamp - den tabte oprykningskamp mod Måbjerg. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Fodbold: Det blev ikke til nogen oprykning til serie 2 for Faster/Hanning i denne sæson.

For lørdag eftermiddag tabte Faster/Hanning den første oprykningskamp, da det blev til nederlag på 3-2 ude mod Måbjerg.

- Måbjerg er gode. Offensivt er de bare farlige. Tillykke til dem med sejren, lød det fra Faster/Hannings træner Erik Kjærsgaard.

Faster/Hanning har lukket alt for mange mål ind mod slutningen af sæsonen. Derfor skulle der satses på en solid defensiv og kontrastød mod Måbjerg.

- Jeg må rose mine spillere for en fantastisk kamp. Vi spillede rigtig flot. Forsvaret var solidt, og vi kom frem til de kontramuligheder, vi skulle have. Især Rasmus Storgaard Hansen var godt spillende, fortalte Erik Kjærsgaard.

Rasmus Storgaard Hansen sendte en glimrende bold i dybden til Kasper Moesgaard, der scorede til 1-0 efter ni minutters spil. Desværre udlignede Måbjerg minuttet efter.

20 minutter før tid scorede Rasmus Storgaard Hansen til 2-1 efter oplæg fra Kristian Solsø Hindhede. Otte minutter senere blev der udlignet til 2-2.

- Et par minutter før slutfløjt blev det 3-2. Ærgerligt. Men igen - vi spillede altså en flot kamp, og vi har også spillet en flot sæson, der bare blev sluttet lidt for dårligt af, sagde Erik Kjærsgaard.

Håndbold: Ringkøbing Håndbold havde en ny spiller på holdkortet lørdag eftermiddag. Det var Marie Louise Søberg Nissen, der dog ikke kom på banen i topkampen mod SønderjyskE.

Marie Louise Søberg Nissen er bagspiller. Hun har trænet med i klubben et lille stykke tid, men hun er ikke på kontrakt. Marie Louise Søberg Nissen spillede sidste sæson for Horsens HK i 1. division, og hun har også tidligere spillet for netop SønderjyskE.

Fodbold: Ringkøbing IF tabte lørdag 2-0 hjemme mod topholdet i U17 drenge liga 1.

- Det resultat kan vi ikke indvende det store mod. Skanderborg er gode, fortalte RIFs træner Kristian Muff.

RIF var fint med de første 50 minutter, der var helt jævnbyrdige. Og RIF var endda tæt på at komme foran på en løs bold i feltet i første halvleg.

- Vi stod godt defensivt, og der var kun få afslutninger på mål. Men efter 55 minutter blev det 1-0 i gennemspillet angreb, og lidt senere blev det 2-0. Nu mangler vi kun en kamp i Bredballe næste weekend, fortalte Kristian Muff.

Fodbold: Tarm IF havde afslutningsfest lørdag aften, og det blev en helt speciel aften. Klubben gjorde nemlig Poul Pagaard til nyt æresmedlem af Tarm IF. Tidligere har klubben udnævnt Lars Daugaard, Peter Kristensen og Svend Pedersen som æresmedlemmer, og de var alle tre til stede ved udnævnelsen af Poul Pagaard. Samme aften fik Poul Pagaard DBU Jyllands æresdiplom for sit mangeårige virke i Tarm IF. Årets træner i klubben blev Tommy Alstrup, mens årets TIFer blev Kim Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce