Sport

Faster/Hannings Anders Madsen scorede tre mål mod Tarm i serie 3

Faster/Hannings Anders Madsen til højre kunne juble over tre mål i sejren på 4-2 i serie 3 hjemme mod Tarm IF. Arkivfoto Jørgen Kirk

Fodbold: Efter et par runder uden at kunne stille hold troppede Tarm IF lørdag op til kamp ude mod Faster/Hanning, som vandt 4-2.

- Kæmpe respekt for det. De fightede for sagen, og de gav os problemer til et stykke hen i kampen, fortalte Faster/Hannings sportschef Martin Andersen.

Anders Madsen scorede til 1-0 for Faster/Hanning efter en tværbold i feltet fra Kristian Wulff efter 17 minutter. Kort efter brændte Tarms Dennis Poulsen et straffespark begået mod André Behrle, da Faster/Hannings målmand Christian Alstrup reddede helt ude ved stolpen.

- Et eller andet sted meget vigtigt for os, selv om vi senere kom bagud, fortalte Martin Andersen.

Tarm fik udlignet til 1-1 efter 34 minutters spil ved André Behrle på en stikning fra Philip Maigatter. Efter 41 minutter var det Michael Pedersen, der bragte Tarm foran 2-1, da han tacklede og kæmpede sig fri for mål. Lige inden pausen blev det 2-2 ved Anders Madsen på en løs chance i kanten af feltet.

Efter 67 minutter kom Rasmus Storgaard Hansen først på et indlæg fra Kristian Solsø Hindhede til 3-2.

- Så var vi færdige. Vi havde spillet fint med ind til den scoring, men så slap kræfterne op. Men alt i alt var det rart, at vi igen kunne stille hold og få spillet en kamp, fortalte Tarms holdleder Peter Kirchhecker.

Anders Madsen scorede sig tredje mål til 4-2 efter 77 minutter med et skud med højrebenet midt i feltet.

- Vi spillede en ok kamp. Efter en times tid fik vi mere og mere kontrol, og det var fortjent, vi vandt. En god kamp af Rasmus Storgaard Hansen og Christian Alstrup og så selvfølgelig af Anders Madsen, der med sine tre første mål i sæsonen blev kampens spiller med 12 stemmer, fortalte Martin Andersen.

Fodbold: Der var ikke meget ved at være Lem Boldklub i serie 3 pulje 33 lørdag eftermiddag, hvor Lem var på besøg hos topholdet Blåbjerg. Blåbjerg vandt nemlig 9-1 efter 4-1 ved pausen.

- Blåbjerg er gode. Helt sikkert. De ligner stensikre oprykkere, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Blåbjerg kom foran efter 11 minutter. Lige godt midtvejs i første halvleg gik det galt med tre mål på tre minutter. Kort før pausen reducerede Simon Sandvad godt hjulpet af blæsten direkte på hjørnespark til 4-1. Tre mål i det første kvarter af anden halvleg ændrede stillingen til 7-1, og det endte altså 9-1.

Fodbold: Da Ringkøbing IF mødte Kolding i U17 drenge liga 1 i Ringkøbing, vandt Kolding 4-1. Lørdag vandt Kolding så 5-1 på hjemmebane.

- Ja så tingene er ikke blevet bedre. Men Kolding er bare kyniske, og de har bedre fysik end os. Vi var svækket i især defensiven af fire afbud, så vi havde tre mand med fra U15. Det kunne mærkes, fortalte træner Henrik Jensen.

På to hovedstød scorede Kolding til 1-0 og 2-0 efter ti og 22 minutter. Inden pausen blev det 3-0.

- Efter 57 minutter reducerede Thor Bøndergaard på oplæg fra Joakim Mogensen til 3-1. Vi var godt med i kampen, men alt i alt var vi alligevel et stykke fra at få point, fortalte Henrik Jensen.

0/0
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Videbæk

Fælles motion med FCM: Grønbjerg er blevet 170 kilo lettere

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Kultur

Se alle billederne: 100 vestjyder mødtes for at trække i våddragterne

Læserbrev

Rød og grøn og blå - og Vesterled-slottets gyldne skjolde

Læserbrev: De, der følger med i dagens Danmark, vil i den sidste tid have oplevet en del farveflimmer. Nogle røde vil være grønne, og nogle med en mere udefineret, alternativ kulør vil både være røde og grønne; og der er enkelte blå, der vil være grønne. Af disse grunde faldt tanken på Ingemanns ”Der står et slot i Vesterled”. Ingemann så solnedgangen i Vesterhavet ”tækket med gyldne skjolde”. Derhenne i Vesterhavet ”går hver aften solen ned bag rosenskyernes volde”. Og ”fra tusind tårne funkler guld, porten skinner som ravet…”. Hvilken farvepragt! Nu er der ikke noget, der tyder på, at hverken røde, grønne eller blå eller forvirrede alternative nogensinde har set hverken rosenskyer eller gyldne solnedgange i Vesterled; men det skulle de tage sig tid til, inden det er for sent. Så ville de sørge for at bevare solnedgangen i Vesterled og fri den for de vindmøller fire km ude i havet, som svenskere har tænkt sig at opstille. Helt galt synes det at være gået for dem med den mere udefinerede alternative kulør (drømmerne), og for dem, der siger, at de er blå, men hellere vil være grønne (de naive forvirrede). For de læsere, der endnu ikke har forstået et muk, så handler det om et projekt, der hedder kystnære havvindmøller i Vesterhav Syd, hvor der snart bliver placeret et ”festfyrværkeri” af blinkende møllevinger på toppen af 20 styk 190 meter høje møller kun fire km ude i havet i Vesterled (det koster tæt ved ingenting at flytte dem 20-30 km ud på havet) (P.s. Københavns rådhustårn er 108 meter). Håbet er, at nogen snart får det stoppet. Derfor denne appel til især nogle blå, der gerne vil være grønne, og til nogle alternative, der ikke vil eller ikke forstår at bekende kulør.

Ringkøbing-Skjern

Hagl og skybrud: Forsikringsselskab forventer hundrede skader

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Advarsel til politikere om besparelse: Borgere vil blive synlige med uhensigtsmæssig adfærd i bybilledet

Ringkøbing-Skjern

Haglstorm gav enorme skader på landbrugsbygninger og udestuer i Hover-området

112

Rettidig omhu på teknisk skole: To tyveknægte filmet af nye overvågningskameraer