Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Thomas Madsen til højre scorede begge Faster/Hannings mål i kampen mod Lem Boldklub. Kampen endte 2-2. Arkivfoto: Morten Stricker.
Med en meget sen scoring sikrede Thomas Madsen det ene point til Faster/Hanning i lokalopgøret mod Lem Boldklub i serie 3. Skjern GF 2 holder fast i førstepladsen i serie 4 med 3-3 ude mod RIF 3.

Serie 3 pulje 33

Faster/Hanning-Lem 2-2

0-1 efter 25 minutter ved Malthe Larsen, der fik bolden over stregen i to forsøg efter oplæg fra baglinjen fra Mads Bank Olesen.

1-1 efter 43 minutter ved Thomas Madsen. Morten Ahle sendte et frispark ind foran mål, hvor en Lem-spiller fik hovedet på. Hans forsøg på en tilbagelægning opsnappede Thomas Madsen, som lobbede bolden over målmanden og i mål.

1-2 efter 60 minutter ved Mads Bank Olesen på godt skud mod fjerneste stolpe efter fint træk ind i banen.

2-2 efter 89 minutter ved Thomas Madsen på en sikker inderside efter indlæg fra Anders Madsen til bagstolpen.

- Vi ville gerne have haft mere ud af den kamp. Ved 2-1 ramte Thomas Madsen overliggeren, og Rasmus Storgaard Hansen havde skud lige på målmanden. Men et eller andet sted er vi nødt til at være tilfredse, når vi udligner så sent. Vi havde chancer nok til at vinde, men det var fair nok med uafgjort, fortalte Faster/Hannings Martin Andersen.

- Det føles som et nederlag med så sen en udligning. Vi er på rette vej, men vi må også erkende, det er en stærk pulje uden dårlige hold, så vi skal præstere maksimalt for at vinde, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Skovlund-Tarm 5-1

1-0 efter 17 minutter.

2-0 efter 21 minutter.

3-0 efter 41 minutter.

3-1 efter 50 minutter ved André Behrle på straffespark begået mod Simon Christiansen.

4-1 efter 76 minutter.

5-1 efter 82 minutter.

- Det var som om, påsken sad i kroppen på spillerne de første 20-25 minutter, hvor vi var langt fra niveau. Det kostede da også et par mål. I starten af anden halvleg spillede vi godt, og vi fik også reduceret. Men som tiden gik, løb vi tør for kræfter, så i slutfasen scorede Skovlund et par stykker mere, fortalte Tarms træner Peter Kirchhecker.

Serie 4 pulje 61

RIF 3-Skjern 2 3-3

1-0 efter ni minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen på hovedstød.

1-1 efter 16 minutter ved Gracieux Kicha spillet fri i feltet.

2-1 efter 28 minutter ved Rasmus Hansen, der på en lang bold afdriblede tre mand og scorede fint.

3-1 efter 34 minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen på hovedstød efter indkast.

3-2 efter 43 minutter ved Morten Sonne Sjælland, der afdriblede målmanden og scorede på en bold i dybden fra Thomas Vilhelmsen.

3-3 efter 48 minutter ved Nikolaj Nielsen direkte på hjørnespark.

- Vi var ramt af en del afbud, og havde vi haft fuldt hold, tror jeg, vi havde vundet. Vi følte også, at vi kunne have fået mindst et straffespark. Men godt vi fik det ene point trods alt, sagde RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Det eneste positive var, at vi holdt fast i førstepladsen. Spillet var ikke godt. I modvind var vi under pres, og vi fik ikke nok ud af medvind efter pausen. Vi var ikke klar fra start, og vi manglede nogle af stamspillerne. Så jeg er glad for uafgjort, fortalte Skjerns træner Jan Thomsen.

Vorgod/Barde-Troldhede 0-4

0-1 efter 12 minutter ved Simon Jørgensen.

0-2 efter 19 minutter ved Morten Agerbo på straffespark begået mod ham selv.

0-3 efter 39 minutter ved Lasse Lux Pedersen på oplæg fra Nikolaj Haahr.

0-4 efter 68 minutter ved Lasse Lux Pedersen på oplæg fra Morten Agerbo.

- Vi var svækkede af ny opstilling i forsvaret, og det straffede Troldhede, der var langt mere kyniske end os. Vi havde egentlig chancer nok specielt efter pausen, men vi var også utroligt ineffektive, fortalte holdleder Jesper Kjær, der kort før tid kunne se anfører Nikolaj Skov Jensen få først sin anden advarsel for brok og dernæst direkte rødt kort for endnu mere brok.

- Vi vil gerne spille fysisk, og det fik vi lov til. Det gjorde, vi kom til at sidde på første halvleg, hvor vi spillede ganske godt. Efter pausen gik vi ned i gear, men det var ikke så mærkeligt i varmen og med 3-0 i ryggen. En fin sejr i lokalopgøret, fortalte Troldhedes holdleder Thomas Nymann.

Tim-FodboldHoldet Herning 0-3

0-1 efter 32 minutter.

0-2 efter 52 minutter på straffespark begået af Peter Brunsgaard.

0-3 efter 58 minutter.

- Vi vidste, vi skulle møde et godt og langt mere rutineret hold end vort eget. Og de var gode. I første halvleg spillede vi fint, og med lidt held havde vi været lige ved pausen. I starten af anden halvleg brændte vi vores største chance i kampen. I stedet for 1-1 blev det kort efter 2-0, og det knækkede os en del. Målet til 3-0 var flot, fortalte Tims træner Rasmus Voldsgaard.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce