Annonce
Skjern Håndbold

Farvel til Skjern Håndbold - Björgvin Gustavsson vender hjem til Island til sommer

Målmand Björgvin Gustavsson reddede ikke det afgørende straffekast fra Tine Poklar fra Alpla Hard i lørdags, og det betyder, Björgvin Gustavsson ikke kommer til at spille flere europæiske kampe for Skjern Håndbold, inden han stopper i klubben til sommer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbolds islandske landsholdsmålmand Björgvin Gustavsson stopper i klubben til sommer, hvor Björgvin Gustavsson af familiemæssige årsager vil tilbage til Island for at fortsætte karrieren i mindst ti år mere.

Skjern: Björgvin Gustavsson stopper i Skjern Håndbold til sommer.

Det har den mangeårige islandske landsholdsmålmand netop meldt ud. Den 34-årige Björgvin Gustavsson vender hjem til Island af familiemæssige årsager.

- Vi nyder Skjern som by, og klubben har allerede gjort et stort indtryk på mig – specielt fordi jeg har været igennem nogle meget hårde tider rent mentalt. Her fandt jeg virkelig ud af, hvad Skjern Håndbold består af. Det er en klub, der virkelig tager hånd om én. Jeg har taget beslutningen om at vende hjem til Island af familiære årsager. Vi har brug for at være tættere på vores familie på Island. At vende hjem kan forhåbentlig gøre mig til en bedre målmand, når livet af mange årsager giver mere mening, siger Björgvin Gustavsson i en pressemeddelelse, hvor han også fortæller, han regner med at spille håndbold i minimum ti år endnu.

Det er en yderst professionel målmand med masser af international erfaring og islandsk vildskab, der stopper efter to år i Skjern Håndbold. En målmand med stor passion og en meget professionel indstilling til hver eneste træning og kamp.

- Vi kan mærke på Björgvin, at det er den rigtige beslutning. Han har behov for at få mere spilletid og have et større ansvar, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

Skjern Håndbold er selvfølgelig i gang med at finde en afløser, og det tager klubben sig god tid til, så der er ikke konkrete meldinger endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce