Annonce
Ringkøbing-Skjern

Farligt hærværk smitter: Molotov-cocktail kastet ved skole

Der lå en knust ølflaske ved det brændte mærke i asfalten ved Ringkøbing Skole. Foto: Gitte Kjærbøl/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

RINGKØBING/Skjern/Hvide Sande: På Ringkøbing Skole er der hen over pinsen kommet en brandskade på asfalten. Ved den brændte plet lå der en knust ølflaske, så politiet formoder, at det er en hjemmelavet molotovcocktail, der er årsagen til skaden i asfalten.

- Hvis nogen kender noget til det, vil vi gerne vide det, siger Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

To gange tidligere i år har der været episoder med hjemmelavede molotovcocktail omkring skoler i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce

Første gang var ved Den kristne Friskole i Skjern, hvor større børn fra et andet skoletilbud kastede med de brandfarlige flasker.

I begyndelsen af maj blev der i en weekend også kastet med molotovcocktail ved Fjordskolen i Hvide Sande, hvilket førte til en beslutning om at sætte videoovervågning op ved skolen.

Banegården i Ringkøbing blev også udsat for hærværk i pinsen. Stationsbygningen har fået knust ruder i en dobbeltdør, ligesom ruder til ventesal og toiletdør er blev knust. Politiet har videoovervågning fra stedet og forventer at få sagen opklaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Navne

Ny post til RAH-formand

Ringkøbing

Politi efterlyser fedladen værktøjstyv: Blev fanget på byggecenters videokamera

Annonce