Annonce
112

Farlige manérer på landevejen: BMW-gutter kylede fyldte dåseøl efter cykelryttere

Arkivfoto: Palle Herløv

Videbæk: Politiet efterlyser en flok unge mænd, som tirsdag aften kørte rundt i Videbæk-egnen i en ældre, mørkeblå BMW, og som bestemt ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt overfor deres medtrafikanter.

En flok cykelryttere var ude at køre i området, og klokken 19.12 blev de overhalet af den mørkeblå BMW, der drønede forbi de syv cykelryttere i meget høj fart. Da bilen var ud for rytterne, blev der kastet en fuld, uåbnet øldåse ud af vinduet på bilen, som ramte en af cyklerne, der dog til alt held ikke styrtede med sin rytter.

Forinden da havde et andet cykelhold mødt den samme ældre bil på Højmosevej, hvor der ligeledes blev kylet en fuld øldåse efter rytterne, uden den dog ramte sit mål.

Politiet ser med stor alvor på hændelserne, da det kan være farligt at blive ramt af en fuld øldåse, ikke mindst når man cykler af sted i høj fart.

Derfor leder politiet som sagt efter en mørkeblå BMW af ældre dato med tre-fire unge mænd i og hører gerne fra folk, der måtte kende til episoderne eller til en bil, der passer på beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har informationer i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce