112

Farlige manérer på landevejen: BMW-gutter kylede fyldte dåseøl efter cykelryttere

Arkivfoto: Palle Herløv

Videbæk: Politiet efterlyser en flok unge mænd, som tirsdag aften kørte rundt i Videbæk-egnen i en ældre, mørkeblå BMW, og som bestemt ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt overfor deres medtrafikanter.

En flok cykelryttere var ude at køre i området, og klokken 19.12 blev de overhalet af den mørkeblå BMW, der drønede forbi de syv cykelryttere i meget høj fart. Da bilen var ud for rytterne, blev der kastet en fuld, uåbnet øldåse ud af vinduet på bilen, som ramte en af cyklerne, der dog til alt held ikke styrtede med sin rytter.

Forinden da havde et andet cykelhold mødt den samme ældre bil på Højmosevej, hvor der ligeledes blev kylet en fuld øldåse efter rytterne, uden den dog ramte sit mål.

Politiet ser med stor alvor på hændelserne, da det kan være farligt at blive ramt af en fuld øldåse, ikke mindst når man cykler af sted i høj fart.

Derfor leder politiet som sagt efter en mørkeblå BMW af ældre dato med tre-fire unge mænd i og hører gerne fra folk, der måtte kende til episoderne eller til en bil, der passer på beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har informationer i sagen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce