Skjern

Farlige øl nåede ikke at komme på hylderne i supermarked

Uddeler hos SuperBrugsen i Skjern, Hans Jørgen Andersen, kan glæde sig over, at de potentielt farlige Carlsberg-øl på flaske ikke nåede fra lageret og ud i butikken. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Carlsberg tilbagekalder et større parti øl, da der er risiko for, at der er glaspartikler og etikette-papir i øllet. Nogle af fejlleverancerne er sket til SuperBrugsen i Skjern, men her er der ingen fare på færde.

Skjern: Som følge af en produktionsfejl har SuperBrugsen i Skjern i denne uge fået leveret Carlsberg-øl, der kan indeholde glaspartikler og rester af etikette-papir.

Heldigvis er der ingen skade sket, da de pågældende flasker aldrig nåede fra lageret og ud i butikken, inden den alvorlige fejl blev opdaget:

- Men det kunne da lige så godt være sket, siger Hans Jørgen Andersen, uddeler hos SuperBrugsen i Skjern.

Carlsberg og Fødevarestyrelsen oplyser, at den vestjyske forretning fik de potentielt farlige øl leveret i mandags.

Ifølge Hans Jørgen Andersen er det normal kutyme, at en repræsentant fra bryggeriet hver onsdag står for at sætte Carlsberg-produkter frem i butikken, og ved den lejlighed er det sikkert blevet opdaget, at der var noget galt med leverancen.

Sikkert er det altså i hvert fald, at der ikke er røget nogle af de pågældende øl ud til kunderne i Skjern.

Uddeleren mener, at der nu måske kan komme til at mangle Carlsberg-øl på flaske henover weekenden, men det er ikke det store problem:

- Jeg tror ikke, at folk lægger mærke til det her. Så sælger vi bare Tuborg, som vi i forvejen sælger flere af end Carlsberg, siger Hans Jørgen Andersen.

Han tilføjer, at forbrugsmønstret har ændret sig meget i de senere år, og i dag langer kunderne i højere grad ud efter specialøl og øl på dåse.

Jeg tror ikke, at folk lægger mærke til det her. Så sælger vi bare Tuborg, som vi i forvejen sælger flere af end Carlsberg

Hans Jørgen Andersen, uddeler, SuperBrugsen i Skjern

Solgt i hele landet

De potentielt farlige flaskepilsnere fra Carlsberg er solgt over store dele af Danmark - i Jylland med leverancer til supermarkeder i byer som Vejle, Aalborg, Aarhus, Skive, Silkeborg og altså Skjern.

Produktionsdatoen er enten 15. eller 16. oktober i år, og de pågældende øl har en holdbarhedsdato til 12. juli 2019.

Glaspartikler kan forårsage skader på tænder, mundhule og svælg ved indtagelse.

Hvis man har været så uheldig at købe en af de muligvis farlige flasker, råder Forbrugerstyrelsen kunden til at levere produktet tilbage til butikken, hvor der er handlet - eller kort og godt at kassere sit indkøb.

0/0
Skjern

Erhvervsrådet vil med ny fælles portal styrke det vestjyske fødevareerhverv

112

Landmand fik stjålet GPS til 120.000 kroner

112

To biler stødte sammen ved Lemkrydset på Ringkøbingvej

112

Vorgod Kirke ramt af tyverier

112

Tyveknægte forsøgte at bryde ind i varebil i Skjern

Skjern For abonnenter

Bent Ingemann Hansen forsvandt uden farvel: Det uløste mysterium om en far, der blev væk

Skjern For abonnenter

Kevin og Alice bestilte et vennepar, da de rykkede til Skjern: Velkomstvenner har taget godt hånd om os