Annonce
Kultur

Farer du også vild i ismerne: Kunstforening tilbyder lynindføring i kunsthistorien

Museumsinspektør Teresa Østergaard Pedersen tager tirsdag den 4. februar interesserede med på en rejse ind i kunsthistorien. Arkivfoto.
Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn indbyder til foredrag med kunsthistoriker i Rådhushallen tirsdag den 4. februar klokken 18.30.
Annonce

RINGKØBING: Er du også tilbøjelig til at løbe vild i kunsthistoriens mange retninger? Så har du chancen for at få det hele sat på plads, hvis du møder op i Rådhushallen tirsdag den 4. februar klokken 18.30.

Da kan du nemlig høre om de forskellige ismer og tidsperioder i kunsten og høre om de kendte og mindre kendte danske og udenlandske kunstnere.

Guiden er en kvinde, er kender kunstlandskabet ud og ind - Teresa Østergaard Pedersen, museumsdirektør ved Holstebro Kunstmuseum, mag.art og phd. i kunsthistorie og kendt som kurator for mange kunstudstillinger der og ved en række andre kunstmuseer som Museum Jorn i Sileborg, Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum.

Hun er indgået i forskningssamarbejde mellem arkæologer og kunsthistorikere, der har resulteret i bogudgivelser og en række foredrag, så er man interesseret i kunsthistoriker kan man næppe tænke sig en bedre guide.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Annonce