Annonce
Håndbold

Famlende spil da Rækker Mølle Håndbold vandt sæsonpremieren i 2. division herrer

Simon Madsen fik en forrygende start for Rækker Mølle Håndbold med syv scoringer på syv forsøg mod AGF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbold spillede famlende i sæsonpremieren i 2. division herrer, men det var godt nok til at vinde 26-21 ude over AGF.

Aarhus: Første runde i en ny sæson er ofte svingende. Sådan var det da også for Rækker Mølle Håndbold, da de tirsdag aften tog hul på sæsonen med en udekamp mod AGF.

- Så jeg er glad for, vi vandt. For det var ikke specielt kønt, det vi fik lavet. I hvert fald ikke i første halvleg, sagde Rækker Mølles træner Rasmus Hansen efter en sejr på 26-21.

Han mente, spillet var nervøst fra start.

- Det hjalp ikke på tingene, at Mathias Hedegaard allerede fik sin anden udvisning efter seks minutters spil. Det gav uro. Vi manglede noget timing. Men det gjorde AGF heldigvis også, lige som dommerne også lignede nogen, der lige skulle i gang med sæsonen. De lavede også deres part af fejlene, men det gik begge veje. Vi fik aldrig lov at sætte det tempo, vi gerne ville, fordi der var så mange fejl, som der var, sagde Rasmus Hansen.

I første halvleg var der føringer på et par mål til begge hold. Ved pausen førte AGF 13-12.

- Vi fik justeret på nogle ting i pausen. AGF havde scoret otte gange i midtzonen. Der gik vi lidt mere aggressivt til værks i forsvaret, og det hjalp gevaldigt. Samtidig fik vi mere flow i angrebsspillet. Vi kom foran 17-16, og med fire mål i træk gik vi til 21-16. Resten af kampen var vi i kontrol, selv om vi også i slutfasen brændte for meget. 11 gange var vi alene igennem uden at score. Det er ikke godt nok. Mod et hold som AGF skal vi kunne score mere end 30 mål. Simon Madsen spillede en fin kamp angrebsmæssigt med syv mål på syv forsøg. Nu er vi i gang med en sejr, og bedre kan det ikke være, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

AGF-Rækker Mølle Håndbold 21-26

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 7, Tobias Simonsen 5, Mathias Skræddergaard 5 (1), Mathias Hedegaard 3 (1), Hans Chr. Fangel 2, Christian Jespersen 2, Mathias Hejsel 1 og Thomas Bertelsen 1. Straffekast: AGF 1 (1 mål), Rækker Mølle 2 (2 mål). Udvisninger. AGF to, Rækker Mølle tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce