Annonce
112

Falsk politi på spil efter tyveri af blå blink

Udrykningskøretøj i Videbæk har fået stjålet blå blink. Kort tid efter modtog lokalpolitiet i Ringkøbing henvendelser om aktivitet med to biler med blå blink monteret. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Udrykningskøretøj i Videbæk har i weekenden fået stjålet blå blink. Efterfølgende har lokalpolitiet i Ringkøbing modtaget to henvendelser fra bilister, som er blevet overhalet og standset af personbiler med blå blink.

VIDEBÆK: To gange på under en uge har man hos brandstationen i Videbæk oplevet at få stjålet blå blink fra udrykningskøretøjerne.

Første gang var fredag 10. januar klokken 03.40, men også søndag 12. januar omkring midnat fik en ambulance på stedet stjålet blå blink, der var monteret omkring sidespejlene. Det oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing.

I samme ombæring har politiet modtaget anmeldelse fra en mand, som er blevet overhalet af en sort Seat Leon med blå blink monteret i kølergitteret.

- Det er der som sådan ikke noget unormalt over, for det har vores biler også, men hverken vi eller vagtcentralen kender til nogen af vores biler, der skulle have kørt på den strækning. Så den bil leder vi efter, siger vagthavende hos lokalpolitiet i Ringkøbing, Bjarne Højgaard.

Det kan være en tilfældighed, oplyser han, men politiet valgte at sætte efter bilen, som ifølge anmeldelsen kørte mod Herning. Her fandt politiet også en Seat, som dog ikke havde blå blink monteret, men med blå blink liggende i bilen.

- Men vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om de to ting hænger sammen. Derfor har ejeren af bilen heller ikke fået en bøde, oplysninger Bjarne Højgaard

Samtidig får man en anmeldelse fra en bilist fra Videbæk, som er blevet stoppet omkring klokken 22 lørdag aften af to unge mennesker i en grå VW Passat med blå blink, som kører rundt og stopper biler.

- Det er klart, at det må man jo ikke; Man må ikke have ekstraudstyr i bilen, men værre endnu er det at udgive sig for at være politimand. Så er vi oppe i straffeloven i stedet for. Så dem kigger vi efter, siger Bjarne Højgaard.

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kontantløst samfund: En tur i biografen kostede samleren den bedste mønt - men pigen var køn

Annonce