Annonce
Videbæk

Falken flyver videre med nyt chefpar

Michael og Carina Bjerregaard genåbner Hotel Falken den 1. juli. Foto: Johan Gadegaard
Michael Bjerregaard og hans kone Carina er nye chefer på Hotel Falken i Videbæk, der åbner efter tre måneders coronalukning.
Annonce

Videbæk: Der er atter nyt fra Videbæks hotelbranche. Danske Hoteller A/S, der ejer Hotel Falken, har benyttet den tre måneder lange coronalukning til at skifte ud på chefposten.

Michael Bjerregaard og hans kone Carina er nyt chefpar og afløser Tove Hedegaard.

- I øjeblikket går vi rundt og gør klar til genåbningen den 1. juli. Store dele af hotellet er i forvejen nyrenoveret, så der skal ikke foretages de store ændringer. Men som køkkenchef vil jeg sandsynligvis ændre menukortet, siger Michael Bjerregaard.


Som køkkenchef vil jeg sandsynligvis ændre menukortet.

Michael Bjerregaard


Han er uddannet kok og har været ansat på Østergaards Hotel i Herning i 15 år, heraf de sidste 11 som køkkenchef. Carina Bjerregaard kommer fra en stilling på Vildbjerg Hotel og vil på Hotel Falken beskæftige sig med receptionen og de andre former for administration.

Annonce

Vil højne kvaliteten

Regionsdirektør Anette Jespersgaard hos Danske Hoteller fortæller, at Hotel Falken fortsat vil satse på god kvalitet til gode priser.

- Vores tanke er at fortsætte med at drive selskabsforretning med afholdelse af lokale fester. Vores målgruppe er det voksne publikum på ophold til en god pris. Standarden er god, og man får meget for pengene. Vi vil hele tiden højne kvaliteten, og det skulle gerne kunne ses på tilstrømningen af gæster, siger Anette Jespersgaard.

Hotel Falken har desuden mange håndværker-gæster, og Michael Bjerregaard glæder sig over mange reservationer sommeren over. Blandt andet har Arla gæster boende på hotellet i 13 uger.

- Vi brænder efter at komme i gang og servicere gæsterne, siger han.

Det er blot en uge siden, at Videbæks andet hotel – Westergaards – meddelte, at hoteldriften vil blive indstillet i forbindelse med Bent og Hildigunn Graakjærs salg til Henning og Torben Tobiasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce