Annonce
Hvide Sande

Fakta i Hvide Sande blev kåret som bedste butik

Fakta Hvide Sande er kåret som distriktets bedste fakta butik. Fra venstre ses souschefen Claus, salgschef Susanne Pedersen og butikschef Mark Lyhne Danielsen. PR foto
Annonce

Hvide Sande: Butikschef Mark Lyhne Danielsen og resten af teamet i fakta Hvide Sande er netop kåret som distriktets bedste fakta butik i distrikt 15 på faktas årlige lederkonference i Fredericia.

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, forklarer salgschef Susanne Pedersen i en pressemeddelelse.

I motivationen for kåringen af fakta Hvide Sande lyder det blandt andet: "De gør ikke tingene svære end de er. Butikken har altid et højt niveau med fokus på frugt/grønt og kød. Samtidig er butikkens serviceniveau helt i top, og tilbagemeldingerne fra kunderne er, at de sjældent går forgæves i fakta Hvide Sande."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Jeg vil nødig kaldes superspreder men jeg har jo nok smittet nogen

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: Med 24 nye coronatilfælde over weekenden er Ringkøbing-Skjern i samme kategori som Hovedstadsområdet

Ringkøbing-Skjern

SF om solcellekapløb: Vi risikerer at begå den samme dumhed som med vindmøllerne

Annonce