Annonce
Hvide Sande

Første uge i Søndervig har været hektisk: Manden bag ny iscafé drømmer om en rejse til Cuba

- I al beskedenhed synes jeg, at jeg er god til at eksekvere - at få ting til at ske og skabe et hold, der engagerer sig sammen, har det sjovt og drager omsorg for hinanden, siger Pelle Jensen, der for en uges tid siden åbnede iscaféen Woodys i klitterne for enden af Badevej i Søndervig. Foto: Johan Gadegaard
43-årige Pelle Jensen har sat sig for at skabe nyt liv i iscafé for enden af Badevej i Søndervig - første åbningsuge i klitterne har været god og hektisk.
Annonce

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor alle i familien er hjemme - og vi har god tid til at spise morgenmad.

Det vil på ingen måde gøre noget, hvis vi fik familie eller venner til kaffe eller middag. Det er dejligt at have søndagstid i godt selskab.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE ... Så vil jeg vælge tre oplevelser. Den ene er WOW Park i Højmark. Jeg er ret imponeret over, hvad de to brødre, Jacob og Aage Hindhede, har skabt.

Den anden er Naturkraft - områdets nye attraktion, som jeg endnu har til gode at opleve.

Den tredje er en sejltur på Ringkøbing Fjord med kaffe i koppen, vind i håret og tid til en god snak.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til min nieces konfirmation for fire uger siden - en dejlig, uformel og sjov dag med familie og venner.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE ... Hvis det skulle blive aktuelt, så er jeg ret sikker på, at jeg ville vælge 'Vi lå jo i Herning' med Allan Olsen.


Det irriterer mig helt vildt, når jeg selv eller andre kommer for sent. Jeg går ind for at overholde aftaler og at respektere hinandens tid.

Pelle Jensen, indehaver af Woodys


HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, så ville jeg tage min familie med til Cuba og suge lidt 'good vibes' med hjem fra de små, cubanske strandbarer.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Allan Olsen. Han rammer mig helt rent med sine sproglige finurligheder, sin sarkasme og sit skarpe blik på hullerne i vores samfund.

DET IRRITERER MIG HELT VILDT, når jeg selv eller andre kommer for sent. Jeg går ind for at overholde aftaler og at respektere hinandens tid.

MIN STÆRKE SIDE, NÅR JEG SELV SKAL SIGE DET, ER ... I al beskedenhed synes jeg, at jeg er god til at eksekvere; at få ting til at ske og skabe et hold, der engagerer sig sammen, har det sjovt og drager omsorg for hinanden.

OG MIN SVAGE SIDE ER, når mine idéer koster lidt for dyrt på søvn- og motionskontoen. Og at jeg drikker væsentligt mere kaffe end vand.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL ... I de seneste fire uger har jeg brugt mange timer på at blive færdig med Woodys i Søndervig. Det har været en god og hektisk åbningsuge.

Så i den kommende uge ser jeg frem til at kunne gå lidt ned i tempo, at se familien og nyde, at hele Woodys-teamet har leveret en fremragende indsats - og fortsat gør sig umage med at give alle gæster en god og nærværende oplevelse.

Pelle Jensen

ALDER: 43 år.

PROFESSION: Indehaver af iscaféerne Woodys i Søndervig og i Silkeborg.

PRIVAT: Gift og far til tre piger.

HJEMBY: Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce