Annonce
Kultur

Første trut i hornet efter tre måneders pause: Ringkøbinggarden øvede med behørig afstand og masser af sprit

Sprit, køkkenrulle og god afstand: Ringkøbinggarden mødtes mandag til første øveaften i tre måneder. Coronakrisen har ramt genrejsningsbestræbelserne hårdt, men garden satser på at komme i gang for alvor efter sommerferien. Privatfoto.
Der var god afstand mellem de 10 deltagere, da Ringkøbinggarden mødtes til første øveaften efter tvungen Covid19-pause; det foregik i Generator, hvor håndsprit og køkkenrulle også var med til at minimere smitterisikoen.
Annonce

RINGKØBING: Der var selvfølgelig taget alle mulige corona-hensyn, da 10 gardere, én instruktør og nogle få forældre og bestyrelsesmedlemmer mandag aften mødtes til Ringkøbinggardens første træningsaften i tre måneder.

Øveaftenen foregik i den store koncertsal på Generator, hvor stolene var opstillet med behørig afstand og med nem adgang til masser af håndssprit, køkkenrulle og hvad der nu ellers skal til for at hindre eventuel smittespredning.

- Det var et skønt gensyn med de unge mennesker - og de spillede virkelig godt, på trods af den lange, ufrivilligt pause under Covid-19 krisen, siger formanden for garden, Carsten Leidesdorff Skov.

Corona-krisen er kommet mere end ubelejligt for Ringkøbinggarden. Efter en kriseperiode er en ny bestyrelse gået i gang med at genrejse garden, blandt andet gennem et særligt aspirantprogram i tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kulturskole - det, der tidligere hed "musikskolen". Kort fortalt går det ud på, at nye gardere skal hurtigt i uniform og med ud at optræde allerede efter to måneders intensiv træning.

Det skulle egentlig være startet i marts, men er udskudt til efter sommerferien.

- Nye børn og unge, der har lyst til at komme med i Ringkøbinggarden, kan møde op mandag den 3. august på Generator, hvor de kan høre mere om aspirantforløbet, siger Carsten Leidesdorff Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Annonce