Annonce
Videbæk

Første spadestik til nyt innovationscenter med 90 medarbejdere

Det nye innovationscenter opføres ved Danmark Protein i Nr. Vium. Foto: Arla Foods
Fredag tager Arla Foods første spadestik til sit nye banebrydende innovationscenter i Nr. Vium, der skal huse førende internationale forskere, ingeniører og laboranter.
Annonce

Nr. Vium: Arla Foods lader fredag borgmester Hans Østergaard, bestyrelsesmedlem Bjørn Jepsen og vicepræsident Niels Østergaard tage første spadestik til det nye innovationscenter i Nr. Vium.

Indenfor de næste år forventer Arla Foods Ingredients en markant stigning i efterspørgslen på højt specialiseret protein og laktoseingredienser.

Derfor har Arla Foods investeret cirka 300 millioner kroner i det nye innovationscenter som er placeret i Nr. Vium, tæt på Arla Foods Ingredients største produktionssted, Danmark Protein.

Centret bliver et topmoderne anlæg på 9000 kvadratmeter med et fleksibelt kontormiljø tæt på laboratorier og et pilotanlæg, som tilsammen skaber et unikt center for forskning og udvikling indenfor valle og mælkebaserede ingredienser.

Det nye innovationscenter skal beskæftige op til 90 forskere, ingeniører, teknologer og laboranter, som vil afdække alle aspekter af forskning og udvikling inden for valle og mælk.

- Det er vores klare ambition at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere, der deler vores mission om at udforske og levere alt det, som valle kan bringe til folks liv. De kolleger der arbejder med innovation i AFI er blandt de mest talentfulde i verden, og vi ser meget frem til at byde nye medarbejdere velkommen til denne nye og spændende arbejdsplads med nogle af de mest udfordrende udviklingsprojekter i mejeribranchen, siger Henrik Andersen i en pressemeddelelse.

Arla Foods er i dag en af Danmarks største fødevarevirksomheder og blandt de fire største private arbejdsgivere i Vestjylland. Arla Foods beskæftiger godt 2200 medarbejdere i området, hvoraf cirka 1300 arbejder i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det nye innovationscenter forventes at åbne i sommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Ringkøbing-Skjern

Onsdagens coronatal: Kun én smittet for anden dag i træk

Annonce