Annonce
Ringkøbing

Første spadestik taget på Career Campus

Borgmester Iver Enevoldsen tog første spadestik til ombygningen og renoveringen af Career Campus. Foto Poul Osmundsen.

Borgmester Iver Enevoldsen satte gang i millionprojekt.

Solen skinnede over Career Campus, da borgmester Iver Enevoldsen (V) fredag eftermiddag tog første spadestik til million-ombygningen- og moderniseringen af bygningen.

Forinden udtrykte borgmesteren glæde over, at projektet nu kunne gå i gang.

»Huset her oser jo af kulturarv. Bygningen er fra 1907 og tegnet af den lokale men også landskendte arkitekt, Ulrik Plesner. Dengang blev bygningen opført til at rumme plejehjemmet Aldershvile. Godt 100 år efter - i 2009 - fik bygningen, eller skal vi sige kulturarven, et helt nyt liv, idet vi med tilskud fra Region Midtjylland etablerede Career Campus som en alternativ og fleksibel bomulighed for højtuddannede i disse historiske rammer,« sagde han.

Annonce

Borgmesteren konstaterede, at forsøget er blevet en stor succes.

»Gennem sin levetid på snart syv år har stedet endda fået sin egen helt unikke internationale atmosfære, der gør Career Campus til noget særligt - både for beboerne og for områdets erhvervsvirksomheder.

»Derfor var det dobbelt glædeligt, da Realdania gennem kampagnen, »Stedet tæller«, valgte at støtte en ombygning og modernisering af bygningen, så vi både får moderniseret den gamle Plesnerfløj, og derved understøtter den smukke bygningsarkitektur, og samtidig får flere værelser at udleje for områdets erhvervsliv.«

Borgmesteren takkede også Erhvervsrådet, både for initiativet med at søge støtte fra Realdania og for indsatsen i det daglige med at stå for driften af Career Campus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce