Fodbold

Første scoring af Faster/Hanning

Ulrik Nørremark spillede en god kamp og scorede to gange for Troldhede GIF, da Troldhede slog Spjald IF 2 med 6-0. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen
En scoring af Bjarke Sørensen sikrede Faster/Hanning 1-1 i serie 3 ude mod topholdet Tarm. Troldhede vandt 6-0 over Spjald 2 i serie 4.

Serie 3 pulje 33

Tarp-Faster/Hanning 1-1

0-1 efter 24 minutter ved Bjarke Sørensen. En lang bold op til Anders Madsen på kanten blev sendt på tværs til modsatte stolpe, hvor Mads Hansen spillede bolden retur på midten til en fri Bjarke Sørensen, der fik scoret i to forsøg.

1-1 få sekunder før pausen på en omstilling.

- Endelig fik vi scoret sæsonens første mål. Vi var svækkede af afbud fra et par profiler, men et meget ungt hold hentede alligevel et fortjent og flot point. Hele vejen igennem blev der kæmpet og fightet. Begge hold havde yderligere et par chancer, men det blev ved 1-1, og det var fint for os, for det var Tarps første pointtab, fortalte Martin Andersen fra Faster/Hanning.

Serie 4 pulje 61

Troldhede-Spjald 2 6-0

1-0 efter tre minutter ved Simon Jørgensen, der blev headet fri af Thomas Nymann efter langt indkast.

2-0 efter 15 minutter ved Martin Tokkesdal.

3-0 efter 35 minutter ved Fani Bechian på en ripost efter forsøg fra Lasse Lux Pedersen.

4-0 efter 55 minutter på selvmål efter forsøg fra Simon Jørgensen.

5-0 efter 60 minutter ved Ulrik Nørremark efter hjørnespark fra Morten Agerbo.

6-0 efter 75 minutter ved Ulrik Nørremark på hovedstød efter hjørnespark fra Morten Agerbo.

- Tre point i kassen efter en god kamp, hvor Jonas Kjær Rasmussen og Ulrik Nørremark var de bedste spillere for os. Vi havde fuld kontrol, fortalte Troldhedes træner Fadel Catevic.

FodboldHoldet Herning-Vorgod/Barde 1-3

1-0 efter 40 minutter mens hjemmeholdet var i undertal.

1-1 efter 75 minutter ved Rasmus Skov Jensen på oplæg fra Emil Rentius Sørensen.

1-2 efter 77 minutter ved Christoffer Ipsen på oplæg fra Christoffer Fris.

1-3 efter 85 minutter ved Christoffer Fris efter oplæg fra Jakob Bækgaard Bredtoft.

- Vi vidste, det ville blive en fysisk grim kamp, og sådan blev det. Der var tre advarsler og en masse brok og råberi. Heldigvis fik vi kørt dem trætte, så vi kunne hale sejren hjem på tre mål i det sidste kvarter, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Serie 3 pulje 33

Tarm-Klitten 0-7

0-1 efter 23 minutter ved Silas Spørring på en returbold efter hjørnespark fra Philip Bay Thøgersen.

0-2 efter 29 minutter ved Mathias Hansen på flad afslutning efter sololøb.

0-3 efter 35 minutter ved Mathias Hansen på oplæg fra Emil Bay.

0-4 efter 40 minutter på selvmål på en tilbagelægning.

0-5 efter 65 minutter ved Mathias Hansen med hælen på indlæg fra Philip Thøgersen.

0-6 efter 74 minutter ved Sune Poulsen på hovedstød efter hjørnespark.

0-7 efter 75 minutter ved Rasmus Kolle spillet fri på en god bold i dybden.

- Der er ikke meget at sige. Vi var svækkede, og det vil være synd at sige, vi havde en åben målchance. Der var spredte opløb på kontrastød, men det var alt i en kamp, hvor Klitten fik for mange lette mål, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

- På nær de første 20 minutter havde vi fuldstændig styr på den kamp. Fra start hang vort spil ikke sammen, men det kom det virkelig til. Tarm var uden chancer, så det var en meget sikker og fortjent sejr, sagde Klittens træner Torben Høj.

Lem-Skovlund 0-3

0-1 efter 19 minutter på kontraløb.

0-2 efter 42 minutter.

0-3 efter 64 minutter.

- I dag kæmpede vi i det mindste for det. Det var tydeligt, at Skovlund havde en plan om at stå tilbage for at holde nullet, og så ville de se, hvad de kunne få ud af kontraløb. Efter 1-0 blev det endnu mere udpræget. De stod dybt, og de var gode på kontraløb. Vi manglede den sidste kvalitet i de afgørende afleveringer og i afslutningerne. Vi havde chancer, men dem fik vi altså ikke udnyttet, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Serie 4 pulje 61

Skjern 2-Tim 5-2

1-0 efter to minutter ved Rasmus Karkov på en returbold fra målmanden efter indlæg.

1-1 efter 19 minutter ved Martin Vang Andersen på langskud meget langt ude fra.

2-1 efter 34 minutter ved Nikolaj Nielsen, der scorede efter selv at have erobret bolden i Tims forsvar.

3-1 efter 41 minutter ved Nikolaj Nielsen meget flot direkte på frispark.

4-1 efter 44 minutter ved Nikolaj Nielsen.

5-1 efter 59 minutter ved Erik Rønne Kristensen.

5-2 kort før tid ved Martin Vang Andersen på hovedstød efter hjørnespark.

- En ret intens kamp. Jeg er skuffet over, vi forærede Tim så mange chancer, som vi gjorde. De kunne let have scoret flere mål. Vi var heldigvis selv lidt mere effektive, for vi havde vel kun omkring ti chancer. Alt i alt var det fortjent, men spillet var ikke prangende på nogen måde, fortalte Skjerns træner Jan Thomsen efter den tredje sejr af tre mulige.

- Martin Vang Andersen var med for første gang for os, og man må sige, han fik en god sæsonstart med to fine mål. Egne fejl blev dyre. Vi kom hurtigt bagud på en forsvarsfejl. Efter 1-1 følte vi, at vi kom ok med. Sådan var det stadig ved 2-1, men de to næste mål lige op mod pausen slog os ud. En fortjent sejr til Skjern, fortalte Tims træner Rasmus Voldsgaard.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce