Fodbold

Første nederlag til RIFs andethold

Lauge Olesen reducerede til 2-1, da Ringkøbing IF 2 tabte ude mod Aarhus 1900 i jyllandsserien 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
På en umulig bane og mod en fysisk stærk modstander måtte Ringkøbing IF 2 se sig besejret 2-1 ude mod Aarhus 1900 i jyllandsserien 2.

Aarhus: Ringkøbing IF 2 led sæsonens første nederlag søndag formiddag, hvor Aarhus 1900 med en sejr på 2-1 overtog førstepladsen i jyllandsserien 2.

- Og det var såmænd fortjent nok, når man ser på chancefordelingen. Målmand Simon Brogaard Petersen stod en god kamp for os, fortalte RIFs træner Allan Mikkelsen.

RIF 2 er bedst, når de kan få lov at spille fodbold.

- Det kunne vi så ikke i Aarhus, hvor vi spillede på den mest elendige bane, jeg har set længe. Ydermere var Aarhus 1900 højere og tungere end os, så de var fysisk stærkest. Da vi ikke kunne spille bolden rundt, blev det en kamp på hjemmeholdets præmisser, for det meste blev noget med lange bolde og dueller. Ret primitivt spil hvor vi satsede på bolde ned bag Aarhus' forsvar og så se, hvad det kunne give, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF havde tre pæne muligheder i starten. Lauge Olesen fik et forsøg reddet, mens Simon Vesterbæk og Taofik Lucas-Walker havde forsøg tæt forbi mål.

- Aarhus var farlige på dødbolde. Ved et hjørnespark reddede Simon Brogaard Petersen flot, og næste hjørnespark måtte Jeppe Luis Sønderkjær redde på stregen. Lige før pausen gik det så galt med forrygende flot saksespark efter hjørnespark til 1-0, fortalte Allan Mikkelsen.

I starten af anden halvleg reddede Simon Brogaard Petersen et forsøg ud på stolpen, inden det efter 68 minutter blev 2-0 i et lidt for let gennembrud.

Ti minutter senere var RIF i overtal, og det gav reducering ved Lauge Olesen på hovedstød ved bagstolpen efter hjørnespark.

- Resten af kampen satsede vi. Det gav Aarhus kontramuligheder, hvor de ramte overliggeren en enkelt gang. Ganske kort før tid havde vi nær hentet det ene point, men på en løs bold skød Johannes Paustian i sidenettet. Det var tæt men, men vi tabte altså for første gang, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Aarhus 1900-Ringkøbing IF 2 2-1

Mål: 44. minut: 1-0. 68. minut: 2-0. 78. minut: 2-1 ved Lauge Olesen. En advarsel til Aarhus 1900 efter 77 minutter. RIF skiftede Christian Abildgaard ind i pausen for Jeppe Luis Sønderkjær, og efter 60 minutter kom Christian Pinholt på banen for Taofik Lucas-Walker.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF