Annonce
Sport

Først meldte de fra til pokalkamp - nu er der ny optimisme hos Rækker Mølle Håndbolds damer

Else Jensen til højre har overskud til smil under styrketræningen sammen med Mia Hansen, da Rækker Mølle Håndbolds damer trænede torsdag forud for sæsonpremieren i weekenden. Foto: John Thomsen
Tilgang af fem spillere og fire spillere hentet fra andetholdet har gjort, at Rækker Mølle Håndbolds damer nu tror på en god sæson i 2. division.
Annonce

Rækker Mølle: For en måneds tid siden opgav Rækker Mølle Håndbold at stille op til en pokalkamp hjemme mod Ringkøbing Håndbold. Truppen var ikke klar til en opgave af den kaliber, og tiden var heller ikke den rigtige.

Så man kunne godt tro, tingene ville være triste og pessimistiske hos Rækker Mølle Håndbolds damer lige nu et par dage før sæsonstart i 2. division.

- Nej der er masser af optimisme. Nu er jeg overbevist om, at vi kan stille hold, fortæller træner Michael Iversen.

Optimismen er kommet i takt med, at han har fået skabt en førsteholdstrup på 14 spillere.

- Vi har fået Louise Larsen tilbage. Hun bor stadig i Århus, men hun vil godt køre hjem til træning en enkelt gang i ugen. Da det stod klart, var der to spillere mere, der viste interesse. De har begge tidligere spillet 3. division. Det er bagspilleren Klara Grosen fra Svendborg og stregspiller Mathilde Dige fra Rødovre. De bor også i Århus, så de tre kører sammen i en bil. Vi har fået en ung venstre fløj fra Skjerns U19. Det er Emma Julie Madsen. Og så har Jette Kristensen lovet at hjælpe til de fleste kampe, så Heidi Hansen ikke bliver alene på pladsen som målvogter, fortæller Michael Iversen.

Annonce

En håndfuld nye spillere

Ud over de nye er der hentet fire spillere op fra andetholdet, og sammen med fem førsteholdsspillere fra sidste sæson udgør de nu truppen. Forholdene omkring truppen er optimeret, idet Peter Ladekjær eer tilknyttet som fysisk træner, mens Thomas Holst er tilknyttet som fysioterapeut.

- Det gør, at vi kan træne en gang hver uge, hvor stort set alle er der. De to andre gange træner vi blandt andet med U15 drenge eller U17 drenge, så vi er sikre på at få kvalitet til træning, fortæller Michael Iversen.

Han er lidt spændt på at se, hvor Rækker Mølle står styrkemæssigt.

- Havde alle trænet tre gange i ugen, er jeg sikker på, vi havde fået en plads i top fire. Men nu tør jeg intet love. Træningskampene er gået op og ned. Vi kan slå alle, men vi kan altså også tabe til alle. Det vigtigste er, at vi holder os fri for skader hos de bærende spillere. Får vi skader der, kommer vi i fare for nedrykning. Alt er åbent, siger Michael Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Handelsskoleelev ramt af corona: Elever og lærere skal blive hjemme

Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

CORONAVIRUS

Live: Ministre indkalder til pressemøde søndag eftermiddag

Ringkøbing-Skjern

Den rene krig da Ringkøbing IF - formentlig - lukkede sæsonen med en fortjent sejr på 2-0 over Marienlyst

Annonce