Annonce
Tarm

Førskoledag på Ådum Børneunivers

Helhedsleder Helle Grønkjær gør opmærksom på, at indbydelsen også er rettet til interesserede uden for selve skoledistriktet. Her henter og bringer den private skolebus børnene. Pressebillede
Annonce

Ådum: Ådum Børneunivers inviterer til førskoledag torsdag 16. januar. hvor kommende elever til 0. klasse er velkomne til at få en forsmag på at gå i skole.

Lærer Inger Dam Nielsen tager imod kl. 8.10. Dagen begynder med "Høj Puls", en daglig halv times bevægelse for alle elever, som slutter med mulighed for en portion havregryn.

Herefter er kommende 0. klasse sammen med deres lærer resten af dagen. De ser skolens lokaliteter. Derefter prøver de små gæster, hvordan det er at gå i skole med lidt opgaver og sange til Ingers guitarspil. Drikkedunk og madpakke er det eneste, børnene skal have med.

Over middag er der leg i SFO indtil forældrekaffe kl. 13. 05. Efter behov er der mulighed for pasning til lukketid kl. 16.45.

Ådum Børneunivers er en enhed med vuggestue, Idrætsbørnehave, SFO og folkeskole til og med 6. klasse samlet under samme tag i trygge rammer. Der er fokus på læring gennem leg og bevægelse, som er indarbejdet i undervisningen. Der er plads til individuelle behov i det sociale sammenhold, og den tryghed styrker indlæringen.

Mere information og tilmelding til førskoledagen til Helle Grønkjær på telf. 9974 2523 eller 5129 4019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Annonce