Annonce
Danmark

Se dagens udvikling og alle reaktionerne: Løkke og Jensen takker af

Politisk ordfører Jakob Ellemann-Jensen udtaler sig. Pressen under Venstres hovedbestyrelse møde på Hotel Comwell i Brejning nær Vejle, lørdag den 31. august 2019. Lars Løkke Rasmussen trækker sig som formand. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2019)

Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen har trukket sig som henholdsvis formand og næstformand for partiet Venstre.

Se udviklingen og reaktionerne, som de forløb dagen igennem, i livebloggen herunder.

Annonce
Kristian Jensen trækker sig som næstformand i Venstre efter Venstres hovedbestyrelses møde på Hotel Comwell i Brejning nær Vejle, fredag den 30. august 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Twitter opslag fra Lars Løkke Rasmussen med nyheden om at Venstres formand og næstformand trækker sig efter Venstres hovedbestyrelses møde på Hotel Comwell i Brejning nær Vejle, fredag den 30. august 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Rørt Kristian Jensen trækker sig som næstformand i Venstre efter Venstres hovedbestyrelses møde på Hotel Comwell i Brejning nær Vejle, fredag den 30. august 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Rørt Kristian Jensen trækker sig som næstformand i Venstre efter Venstres hovedbestyrelses møde på Hotel Comwell i Brejning nær Vejle, fredag den 30. august 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce