Annonce
Videbæk

Få hjælp til at grave i slægtshistorien

Slægtsforskere holder foredrag på biblioteket i Videbæk. PR foto

Videbæk: Onsdag 11. september er der oplæg på biblioteket i Videbæk om slægtsforskning.

Det er erfarne slægtsforskere fra Nordvest Slægtshistorisk Forening, der kommer og fortæller. Man kan blive meget klogere på, hvordan man holder styr på sine oplysninger, hvilke materialer og hjælpemidler de rer tilgængelige og ikke mindst internettets muligheder for forbindelse med, at man graver i slægtshistorien.

Medbring gerne egen computer eller tablet, skriver arrangørerne, som også understreger, at det ikke er noget krav for at deltage, men udelukkende en serviceoplysning.

Man kan booke plads til arrangementet på bibliotekets hjemmeside. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ramt af tog: 45-årig fra Staby død

Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce