Annonce
Ringkøbing

EUX-studenter fra UCRS på ferie med10,33 i snit

Eleverne samlet til fotografering. Daniel Dysager Bundgaard, Frederik Christensen, Frederik Bøgeskov Pedersen, Jakob Teslak, Kasper Kjær, Kasper Byskov Rasmussen, Kimi Christina Andersen, Mads Thoustrup, Legardt Johansen, Mathias Bech Moslund, Nichlas Kolmos Eichler, Peter Lauridsen, Rasmus Fabricius Hansen, Rasmus Langendorff Madsen, Torben Vestergård. Pressebillede
Annonce

SKJERN: EUX-uddannelsen på Skjern Tekniske Skole har givet unge en god ballast til fremtiden. For årets EUX-studenter betyder det, at de er blevet færdige med et samlet snit på 10,33.

EUX-uddannelsen giver de unge mulighed for at tage en erhvervsfaglig uddannelse og samtidig få en gymnasial uddannelse. På UCRS Skjern Tekniske Skole gælder det for både smede og personvognsmekanikere, at de har teknik og teknologi som nogle af de bærende fag, hvor fokus er på at få gymnasiefagene til at arbejde sammen med deres værkstedsfag.

Eleverne lærer blandt andet at arbejde på tværs i projektgrupper, hvor de skal undersøge og løse problemer. De tegner og beregner og til sidst bygges produkterne i et af de mange forskellige værksteder på UCRS Skjern Tekniske Skole.

- Det der har kendetegnet vores EUX-elever i år, er at de har været virkelig gode til at holde mange bolde i luften. Deres evne til at balancere mellem fagene og kunne give sig selv lige meget på begge studieretninger er beundringsværdigt’, fortæller faglærer Christian Randeris i en pressemeddelelse fra skolen.

- De unge har vist sig både som dygtige håndværkere og som bogligt begavede. Det er på tide at disse to ting ikke længere er adskilt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce