Annonce
Ringkøbing

Europæisk Gastronomiregion støtter nyskabende madprojekt i Ringkøbing

Naturkraft i Ringkøbing modtager støtte til at visualisere den CO2-udledning, der er forbundet med maden, der serveres i Naturkraft. PR foto
Naturkraft i Ringkøbing modtager støtte til at visualisere den CO2-udledning, der er forbundet med maden, der serveres i oplevelsesarena Naturkraft.
Annonce

Ringkøbing: Europæisk Gastronomiregion støtter igen tre nyskabende projekter. Det ene er i Ringkøbing. Her sættes fokus på det CO2-aftryk som danskernes madvalg sætter.

De tre projekter støttes samlet med 50.000 kroner.

Naturkraft i Ringkøbing modtager støtte til at visualisere den CO2-udledning, der er forbundet med maden, der serveres i Naturkraft. Naturkraft er en oplevelsesarena under opførsel i Ringkøbing, der har til formål at synliggøre naturens kræfter og menneskets samspil med naturen for derved at danne grobund for en mere bæredygtig levevis, lokalt og globalt.

- Med støtten kan vi for alvor sætte gang i udviklingen af vores idé om at synliggøre, hvilken rolle maden spiller i CO2-udledningen. Vi håber, at det kan inspirere og sætte tanker i gang hos gæsterne, fortæller Maria Kjærgaard, bæredygtighedsudvikler ved Naturkraft i en pressemeddelelse.

Annonce

Håndsrækning

- I Region Midtjylland er der en høj koncentration af ildsjæle, iværksættere, kreativitet og lyst til at skabe. Mikropuljen er en håndsrækning til de iværksættere, der formår at skabe store oplevelser for små penge, fortæller Pelle Øby Andersen, der er direktør for Food Organisation of Denmark (FOOD), der fungerer som sekretariat for Europæisk Gastronomiregion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce