Annonce
Hvide Sande

Et skridt på vejen: Inge Agnete får 50.000 kroner til ny form for byvandring

En af de tre initiativtagere til en ny form for byvandring, 'Wander Walk,' i Hvide Sande er scenekunstner Inge Agnete Tarpgaard, der bor i Velling. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Hvide Sande er nu kommet en nyskabende byvandring et skridt nærmere, da kultur- og fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune har valgt at bakke op økonomisk.
Annonce

Hvide Sande: - Vi er enige om at støtte projektet, men vi synes, at 90.000 kroner er mange penge. Det er en afvejning af mange ting.

Sådan siger formanden for kultur- og fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune, Erik Viborg (V), som en umiddelbar kommentar til et punkt, der var på dagsordenen tirsdag: 'Wander Walk' er navnet på en nyskabende byvandring, der er under opsejling i Hvide Sande, og til første del af projektet havde initiativtagerne fremsendt et ønske om at modtage 90.000 støttekroner fra kommunen.

De to scenekunstnere Inge Agnete Tarpgaard og Diana Wesser samt ph.d-studerende Sofie Maj Thomasen må dog tage til takke med 60.000 kroner fra en særlig kulturpulje:

- Vi synes, det er spændende med sådan en byvandring. Nu starter vi op i Hvide Sande, og så kan det være, der også viser sig muligheder andre steder i kommunen, tilføjer Erik Viborg.

I en projektbeskrivelse af 'Wander Walk' bliver det blandt andet forklaret, at deltagerne på turen bliver guidet via høretelefoner og ad den vej får instrukser om at interagere med hinanden og omgivelserne - med det højeste punkt i Hvide Sande, Troldbjerg, som omdrejningspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Annonce